Cum a fost condamnat finul lui Adi Minune. „Mi-au fabricat un dosar în timp ce eram în Italia”

Publicat: 12/04/2021 | 23:36

Ion Căldăraș, cunoscut drept David Turcu, face acuzații grave, după ce a fost condamnat la închisoare. Finul celebrului manelist Adrian Minune a fost acuzat de fals și uz de fals, iar apoi de conducere a unui autovehicul fără a fi posesor de permis. David se află de o lungă perioadă în Italia și spune că a fost terorizat în ultimii trei ani. CANCAN.RO vă prezintă detaliile, în exclusivitate.

Ion Căldăraș lansează acuze grave la adresa unor judecători, procurori, polițiști! Nici mai mult, nici mai puțin, acesta susține că este nevinovat, iar totul este o înscenare pusă bine la punct pentru ca el să ajungă după gratii.

”Condamnat la comanda unor interlopi”, au fost primele cuvinte ale celui cunoscut drept David Turcu. Totul a început în urmă cu trei ani. ”Un judecător, un procuror, un  polițist… Am avut un dosar fabricat la comanda unor interlopi. În urma cu trei ani, fără să fiu oprit în trafic, legitimat sau să mi se aducă la cunoștință, m-am trezit cu dosar penal! Cei de care am spus la început mi-au fabricat un dosar penal, în timp ce eu eram în Italia, unde sunt stabilit de peste 13 ani!”, a declarat Ion Căldăraș. 

Ion Căldăraș, zis David Turcu, acuză că i s-a înscenat condamnarea pentru conducere fără permis

David Turcu, finul lui Adi Minune: ”De ce mi s-au înscenat toate astea?

El avea să explice că totul a plecat de la un scandal de acum opt ani, când rivalul lui a folosit arma împotriva unui vecin pe care l-a împușcat. ”Când am aflat de prostia acestora și a acestui interlop Iulian Boț, care este deja condamnat pentru mai multe infracțiuni, dare de mită, evaziune fiscală, constituire de grup infrațional și multe altele, sincer vă spun că nu-mi venea să cred ce se întâmplă!

Cum să mă trimită în judecată, să mă și condamne fără să fiu cel puțin audiat? De ce mi s-au înscenat toate astea? De la scandalul din 2013, atunci când am fost un martor al unei agresiuni. Eram pe strada Mărășești, în Lugoj, unde Iulian Boț senior și Iulian Boț junior au scos, ziua în amiaza mare, o mitralieră și un pistol automat și au început să tragă mai multe focuri în familia Mihai Ion.

Așa cum știe toată poliția din județul Timiș, Mihai Ion a fost împușcat în picioare de către aceștia. Eu m-am nimerit din greșeală acolo, pe stradă, și bineînțeles am încercat să-i opresc, să nu mai tragă în acei oameni nevinovați”, spune finul lui Adrian Minune. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURII ŞOCANTE ÎN EXCLUSIVITATE. FINUL LUI ADI MINUNE ÎL DENUNŢĂ PE TEMUTUL INTERLOP ”VISCOL”)

„Să mă țină condamnat, cu permis de conducere în buznar?”

Apoi a venit pe capul lui condamnarea pe care o contestă cu vehemență. ”De acolo a început coșmarul asupra familiei mele, amenințări, casa devastată și interdicție să mai locuiesc în Lugoj. Mi s-a interzis să depun mărturire după cele întâmplate atunci. Aceștia au plănuit totul atunci… Polițistul S.D., judecătorul E.P, actualul prim-procuror D.U și o judecătoare de la Curtea de Apel Timișoara, A.N.!

Să fiu condamnat cu permis de conducere în buznar! Îmi aduc aminte bine că m-am prezentat la Curtea de Apel Timișoara, împreună cu avocatul Carmin, și i-am prezentat permisul de conducere pe care îl detin legal din 2014. Judecătoarea a început să urle la mine… Iar acest fost apărător al meu, Carmin, era mână în mână cu doamna judecător”, a continuat povestea David Turcu. (NU RATA: FINUL LUI ADI MINUNE E HOTĂRÂT SĂ SE PREDEA DUPĂ CE ȘI-A AFLAT CONDAMNAREA: ”PUȘCĂRIA PENTRU MINE ESTE O PLĂCERE! CAZARE GRATIS, MÂNCARE GRATIS, CĂLDURĂ GRATIS…”)

”Iulian Bot a participat la înșelătoria unui italian… 4,2 milioane de euro… Eu aveam încredere în acest Carmin, dar, de fapt, el era asociatul lui Iulian Bot în mai multe. În concluzie, nu vreau nimic mai mult decât adevărul: de ce sunt condamnat, care este infracțiunea mea și de ce trebuie să fiu condamnat pentru o infracțiune pregătită prost?

Nu mai spun că aveam și un dosar pentru fals și uz de fals, mulțumesc domnului avocat actual, Cosmin Mustață, care a demonstrat că este total fals ceea ce au făcut cu mine. Am primit achitare în ceea ce priveste fals și uz de fals și aici mă întreb care este interesul acestora? Să mă țină condamnat cu permis de conducere în buznar? Un singur lucru am dreptul să gândesc despre acești infractori, că suma este prea mare pe capul meu!”, a încheiat David Turcu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.