Cum a fost cerută în căsătorie Adela Popescu. Radu Vâlcan a rememorat întreaga scenă: „Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…”/

Publicat: 19/04/2021 | 09:04

De mai bine de 11 ani, Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cum a început relația dintre cei doi, dar și cum a cerut-o Radu în căsătorie, a povestit chiar actorul. De departe momentele cele mai emoționante au fost petrecute în fața altarului. 

În curând, prezentatoarea TV va aduce pe lume cel de-al treilea copil și asta nu-i face decât să se gândească la faptul că în urmă cu 11 ani au luat decizia cea mai bună. Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și ușor, ușor au început să nutrească sentimente unul pentru celălalt. Câteva luni s-au ferit de ochii lumii, pentru a fi siguri că relația funcționează iar apoi s-au căsătorit. Radu și-a adus aminte cum s-a întâmplat pas cu pas acel moment.

„Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum.

Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA.” , a declarat Radu Vâlcan pentru Viva!ro.

VEZI ȘI RADU VÂLCAN, DEZVĂLUIRI DESPRE ÎNCEPUTURILE RELAȚIEI CU ADELA POPESCU: „A FOST CEA MAI PURĂ, INOCENTĂ, PLINĂ DE PROFUNZIME PERIOADĂ DIN VIAȚA MEA.”

„A fost un moment foarte intim și sincer”

După o asemenea cerere în căsătorie a urmat marele eveniment, unde emoțiile au fost pe măsură. Nu s-au gândit vreo clipă că ceva din ceea ce era pregătit nu ar fi putut să iasă bine, ci au simțit emoții puternice când s-au aflat în fața lui Dumnezeu.

Discuția cu preotul, împărtășania de cu o zi înainte de nuntă. A fost un moment foarte intim și sincer.Când am zis că o iau, ea că mă ia și când am ajuns acasă. „, a mai declarat Radu Vâlcan.

CITEȘTE ȘI ADELA POPESCU ȘI RADU VÂLCAN, DEZVĂLUIRI DESPRE IMPASUL DIN CĂSNICIE: ”NU NE-AM VORBIT O SĂPTĂMÂNĂ”

Sursă foto: instagram.com/adelapopescu