Cum a fost cerută în căsătorie Adda Balada? Artista și soțul ei râd cu lacrimi de fiecare dată când își amintesc!

Publicat: 13/04/2020 | 14:36

Ieri, 12 aprilie, Adda Balada și soțul acesteia au împlinit cinci ani de la nuntă, prilej pentru care artista le-a povestit fanilor în online modul caraghios și ”forțat” în care Cătălin Rizea a cerut-o în căsătorie.

Relația cu năbădăi dintre Adda Balada și Cătălin Rizea a ajuns în atenția internauților după participarea lor la celebra emisiune Asia Express. Cei doi s-au remarcat datorită certurilor amuzante și a modului original în care cei doi soți își declară iubirea în fața camerelor de luat vederi. Sinceritatea și autenticitatea lor le-a adus și mai mulți fani în mediul online. Prin urmare, cererea în căsătorie pe care Adda a povestit-o internauților nu putea să fie altfel decât… nemaiîntâlnită.

”Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la tara, la bunicii mei, iar Cata se purta un pic ciudat, ca si cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum ma stiti, m-am prins imediat ca ceva se intampla si l-am luat tare spunandu-i – “Tu mi-ai luat inel!”.

CITEȘTE ȘI: Carmen Grebenișan și Florin Ristei, bănuiți că au o relație secretă! Fotografia care i-a pus pe gânduri pe fani

El s-a blocat. Am deschis torpedoul masinii si ce credeti, cutiuta era acolo! ???? De emotie si de bucurie i-am zis ca nu imi pasa cum se intampla, dar sa opreasca masina unde se poate si sa ma ceara, ca nu mai pot astepta! El a vrut sa creeze un moment frumos pe scena, la un concert. Evident ca eu am stricat tot! Asa ca, a oprit masina intre doua sate, efectiv in camp, pe marginea unui sant! Am iesit amandoi din masina, el s-a pus in genunchi si, in timp ce rostea intrebarea AIA, AU TRECUT DOUA TRACTOARE pe langa noi! ???????????????? Eu nu am auzit ce spunea, dar raspundeam intruna “DA, DA, DA, DA” . Cerere in casatorie ca asta nu a avut nimeni! Si asta, pentru ca nimeni nu-i ca noi!!! Si intodeauna cand ne amintim cum s-a intamplat, radem cu lacrimi! Te iubesc, Cata!!!”, a povestit Adda pe contul ei de Instagram, unde a postat și o fotografie reprezentativă cu soțul ei.

La rândul lui, Cătălin Rizea a scris și el pe Instagram, varianta lui de poveste.

”Acum 5 ani, fix Duminica, pe 12 Aprilie am cerut-o pe nebuna mea frumoasa in casatorie. Bine, fie vorba intre noi, am fost fortat sa fac asta”

CITEȘTE ȘI: Costel din serialul La Bloc a dat lovitura! Cum arată acum și cum a ajuns celebru peste hotare

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Acum 5 ani, exact pe 12 Aprilie, mergeam la tara, la bunicii mei, iar Cata se purta un pic ciudat, ca si cum mi-ar fi ascuns ceva. Jihadda, Nebunadda, cum ma stiti, m-am prins imediat ca ceva se intampla si l-am luat tare spunandu-i – “Tu mi-ai luat inel!”. El s-a blocat. Am deschis torpedoul masinii si ce credeti, cutiuta era acolo! ???? De emotie si de bucurie i-am zis ca nu imi pasa cum se intampla, dar sa opreasca masina unde se poate si sa ma ceara, ca nu mai pot astepta! ???? El a vrut sa creeze un moment frumos pe scena, la un concert. Evident ca eu am stricat tot! Asa ca, a oprit masina intre doua sate, efectiv in camp, pe marginea unui sant! Am iesit amandoi din masina, el s-a pus in genunchi si, in timp ce rostea intrebarea AIA, AU TRECUT DOUA TRACTOARE pe langa noi! ???????????????? Eu nu am auzit ce spunea, dar raspundeam intruna “DA, DA, DA, DA” . Cerere in casatorie ca asta nu a avut nimeni! Si asta, pentru ca nimeni nu-i ca noi!!! Si intodeauna cand ne amintim cum s-a intamplat, radem cu lacrimi! Te iubesc, Cata!!! ????❤️ @rizea_catalin88

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda) pe