Cum a „fentat” ordonanța militară un tânăr din Iași! A ieșit pe acoperișul blocului și… Imaginie fac înconjurul României

Publicat: 28/03/2020 | 10:36

Autoritățile din țara noastră au impus restricții drastice de circulație tuturor românilor, aceștia fiind obligați – printr-o ordonanță militară – să stea cât mai mult în casă pentru a se proteja de infecția cu COVID-19.

În astfel de condiții în care distanțarea socială este esențială, românii fac și ei ce pot, iar unii par a fi mai… descurcăreți decît alții. Este și cazul unui tânăr din Iași care s-a decis să urce pe bloc și să… sară coarda pentru a face mișcare. Ieșeanul a profitat și de vremea frumoasă, plus că era singur pe acoperișul blocului, așa că nu exista riscul să intre în contact cu o persoană. Astfel, se poate spune că a minimalizat riscul infectării cu noul coronavirus.

Acesta este încă un semnal că românii, indiferent de situație, găsesc mijloace pentru a ”fenta”, chiar dacă, în cazul acestui tânăr din Iași, nu se poate spune că ar fi meritat, neapărat, o amendă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla dacă din ce în ce mai mulți români vor ieși pe acoperișul blocurilor. Atunci da, chiar ar fi o problemă în toată această criză medicală care impune, totuși, restricții. Iar restricțiile, vrem-nu vrem, trebuie respectate, spre binele tuturor.

(CITEȘTE ȘI: SPECIALIȘTII TRAG UN SEMNAL DE ALARMĂ. CE ALIMENTE TREBUIE SĂ EVITĂM, ÎN TIMPUL PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

”Stai să vezi mâine câte grătare se încing pe blocuri…”

Firește că metoda tânărului din Iași i-a provocat la discuții pe cei care au vizitat pagina de Facebook, iar fiecare și-a spus părerea referitoare la modul în care acesta a reușit să ”evadeze” din locuință în plină criză de coronavirus.

”Bine ca nu e bloc nou ca era la parter deja”, ”Uite vezi….ti-au luat-o alții înainte! Diferența e ca tu vrei cafea pe bloc! Cred ca mai fain e la mine pe bloc! ????????”, ”Stai sa vezi maine cate gratare se incing pe blocuri????????”, ”Săracul …????????”, ”Bravo face ceva cu corpul lui ,,adica SPORT ????”, ”Nici pe bloc nu mai ai intimitate.”, ”Ce sa faca si omu de plictiseala ???????????????? De când stăteam la ultimul etaj am sechele când văd de-astea. Că apoi îmi ploua în casă :))”, ”Sare si el coarda pe bloc..”, ”Baiatu este sportiv☝️????”, au fost cîteva dintre comentariile pe care le-au postat internauții pe pagina de socializare a grupului ”Ești din Iași dacă…”.

(VEZI ȘI AICI: S-A AFLAT ADEVĂRUL! EXPERȚII AU FĂCUT ANUNȚUL: CE ESTE CORONAVIRUSUL, DE FAPT)