Cum a făcut „Zâna Surprizelor” să „dispară” un indicator „Accesul interzis”

Publicat: 17/12/2020 | 23:38

Andreea Marin dovedește că se poate „descurca” în orice situație. Grăbită să nu întârzie la o întâlnire importantă, la un studio, „Zâna Surprizelor” a făcut o „magie”, prin care un indicator cu semnificația „Accesul interzis” a dispărut din peisaj. Sau poate așa și-ar fi dorit vedeta, pentru că indicatorul a rămas, de fapt, la locul lui. Dacă la capitolul disciplină rutieră nu ar fi luat notă maximă, Andreea Marin s-a revanșat în schimb la secțiunea „echipament de pandemie”.

În căutarea unui valoros loc de parcare, celebra prezentatoare a „forțat” un pic indicatorul cu pricina, oprind BMW-ul de 80.000 de euro pe trotuar, pe partea stângă. CANCAN.RO a obținut imaginile cu mica „magie” a Zânei și vi le prezintă în exclusivitate.

Ca să nu întârzie, Andreea Marin a intrat „un pic” pe interzis

Andreea Marin își face loc oriunde, de dragul „misiunilor” pe care le are. Vedeta TV a fost surprinsă de CANCAN.RO în timp ce parca într-un loc interzis, pe o străduță din zona Băneasa. Deși indicatorul „Acces interzis” era la doar câțiva metri de locul în care și-a parcat mașina, „Zâna surprizelor” l-a „sărit” din vizor, preocupată să ajungă într-un studio aflat la parterul unui bloc din zona de Nord. (NU RATA: MULTIMILIONARUL-CUȚITAR S-A IUBIT ÎN SECRET CU ANDREEA MARIN! IMAGINILE SUPER-EXCLUSIVE CARE DOVEDESC IDILA)

„Zâna surprizelor” și-a parcat luxoasa mașină într-o zonă interzisă

Prezentatoarea de la TVR nu a „fentat” toate regulile

De remarcat că Andreea Marin respectă cu sfințenie regulile de protecție împotriva noului coronavirus.  Prezentatoarea de la TVR a ieșit din bolidul său cu masca de protecție la purtător, intrând în incinta studioului cu ea pe față.

„Zâna surprizelor” s-a îmbrăcat lejer, într-un trening alb, pe care l-a asortat corespunzător la o pereche de pantofi sport, iar, pe deasupra, vedeta a optat pentru un palton din stofă, bej, elegant. De asemenea, părul prezentatoarei era aranjat simplu, cu o bentiță împletită, de efect. (VEZI ȘI: Andreea Marin, în luptă cu COVID-19. Nici în mașină nu se desparte de mască și…)

Andreea Marin, pe fugă

Andreea Marin le dă clasă șoferilor din Capitală

Prezentatoarea de la TVR conduce un superb bolid de lux în valoare de 80.000 de euro. Bijuteria pe patru roți este marca BMW X6, de culoare neagră.

Andreea Marin conduce un superb BMW

Andreea Marin a revenit în televiziune

Andreea Marin a revenit în atenția telespectatorilor cu un nou proiect, intitulat ”Nu există nu se poate”. Vedeta a dezvăluit că numele noii emisiuni este și motto-ul ei în viață și a fost învățat încă de când era mică, de la tatăl său, care mereu a încurajat-o să își depășească limitele.

„Atunci când mă plângeam, aşa cum mai facem cu toţii, că nu-mi iese ceva, că nu găsesc soluţia, tata îmi răspundea: «Nu există nu se poate! Nu ai căutat destul în tine, în imaginaţia ta, nu ai străbătut cu mintea toate căile, nu ţi-ai dat silinţa destul! Atunci când lucrurile depind de tine, nu există nu se poate! ». Şi aşa a şi fost”, a declarat Andreea Marin.

„Am scris un format concret, este exact ce am gândit”

Andreea Marin a mai dezvăluit că întregul format al emisiunii a fost gândi și scris de ea. Vedeta și-a dorit să aducă în fața telespectatorilor ceva de calitate, care să o reprezinte. Aceasta a gândit totul până la ultimul detaliu și speră ca fanii să aprecieze rezultatul final. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN, DEZVĂLUIRI DESPRE NAȘTEREA CELUI DE-AL DOILEA COPIL)

„În primul rând, propunerea TVR ca eu să fac un format, având libertatea să îl concep aşa cum cred de cuviinţă, nu am simţit nicio limitare, dimpotrivă, am avut tot sprijinul. Am scris un format concret, este exact ce am gândit. Am avut dorinţa ca decorul să fie într-un anume fel, este aşa cum l-am visat, ba chiar a ieşit mai bine decât mi l-am imaginat”, a mai declarat Andreea Marin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.