Cum a devenit Romeo Fantastick „Regele sexului”. „Mi se trage dintr-o întâmplare reală. Eram..”

Publicat: 04/05/2020 | 16:19

A trecut ceva vreme de când Romeo Fantastick a ieșit din lumina reflectoarelor! Mereu prezent la cele mai excentrice evenimente, în trecut, sigur pe el de fiecare dată și indiferent când venea vorba de părerile oamenilor, Romeo Fantastick a fost și va rămâne unul dintre cei mai controversați maneliști. (CITEȘTE ȘI: ROMEO FANTASTICK, IRONIZAT DUPĂ CE A LANSAT ULTIMA MELODIE: “VREAU SĂ FIU ÎNMORMÂNTAT PE…”)

Romeo Fantastick nu poate fi uitat de ascultătorii săi. Chiar dacă au trecut câțiva ani de când nu mai scoate melodii pe bandă rulantă, numele lui încă este rostit de fani. De curând a lansat însă o piesă „de sezon”, în care a râs de coronavirus (DETALII AICI)

De unde provine numele de scenă „Romeo Fantastick”

Autoproclamat „regele sexului”, Romeo Fantastick a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, atât prin prisma melodiilor sale cu tentă sexuală, cât și prin vestimentație și modul în care alegea să se exprime.

Romeo Fantastick, unul dintre cei mai controversați maneliști de la noi

În 2014, proaspăt reîntors în viața mondenă după câțiva ani de absență, Romeo Fantastick a șocat prin cele mai sincere declarații. Manelistul a povestit de unde vine numele lui de scenă, dar și de ce i se spune „regele sexului”. Fără nicio reținere, acesta a scos în lumină una dintre cele mai intime povești cu putință.

(NU RATA: DE CE POARTĂ ROMEO FANTASTIK, TOT TIMPUL, OCHELARI DE SOARE. MISTERUL A FOST DESCIFRAT)

„Lumea mi-a zis așa, nu mi l-am pus eu. Prima oară am fost denumit «Bombastic», apoi «Fantastick», pentru că, pe unde mergeam, făceam show mare”, și-a început Romeo Fantastick dezvăluirile, pentru sapteseri.ro. 

Apoi, fără a se intimida, continuă…

„Asta cu «Regele sexului» mi se trage dintr-o întâmplare reală. Eram în Spania la o cântare și o fată a dorit să vadă ea ce și cum e cu mine, așa că a făcut un pariu cu cineva că ea în 5 minute mă extermină. Oricum, se vorbea pe tema asta, «cum o fi Romeo la pat?». În fine, eu n-am știut de nimic și m-am dus cu ea și am petrecut vreo trei ore, timp în care am făcut-o de comandă, s-a îndrăgostit de mine, a avut șase orgasme. Detalii nu cred că vrei să știi.

Dup-aia am fost invitat la emisiunea unui sexolog, unde am povestit faza asta de pomină și așa mi-a rămas numele. Cum se apropie și de genul meu muzical și cum trăim într-o țară plină de regi (Regele Guță, Regele Nu-Știu-Cum), am zis să fie și un Rege al Sexului, nu?

Romeo Fantastick, un manelist de pomină

Porecla a prins prin 2004-2005, când am făcut piesa Sexy Bomba”, a mai spus Romeo Fantastick, pentru sursa citată.

Ce face Romeo Fantastik înainte de…

Și, pentru că și-a deschis sufletul poate prea mult în acest interviu intim, Romeo Fantastick a continuat seria dezvăluirilor XXX. Manelistul a povestit că, înainte de sex, el preferă să bea vin roșu.

„Vin roșu de preferință (Cabernet stropit cu Pepsi), cu sorbitură, degustat într-un sărut și veți vedea ce reacție chimică vă stârnește pe șira spinării”, a spus acesta.

(VEZI ȘI: CUM ARATĂ ACUM ROMEO FANTASTIK, LA 15 ANI DUPĂ CE A DISPĂRUT DIN PEISAJUL MUZICAL ROMÂNESC)

Deși s-a aflat pe mare val cu muzica și cu stilul său de manele, Romeo Fantastick a recunoscut în 2014 că nu a mai putut să cânte din cauză că i s-a întâmplat ceva ce nu l-a mai lăsat să fie… Fantastick. De asemenea, artistul a povestit și cum s-a apucat de rap și de ce a ales să fie unul dintre cei mai excentrici maneliști de la noi, chiar și cu teama de a fi judecat de ceilalți.

„Eram în Germania când m-am gândit să mai colorez un pic piața muzicală de pe la noi. Pe timpul ăla, lăutarii cântau îmbrăcați la dungă și stăteau drepți pe scenă. Și eu am zis să schimb, să aduc niște fete dansatoare, să mă îmbrac altfel, să fie mișto. Asta se întâmpla prin ’92-’93. A fost cam greu la început. Întâi m-am gândit la strategie și după a urmat lupta crâncenă de a face lumea să mă asculte. Lăutarii, mai ales, erau urși – una știau, una cântau! Ca și acum, de altfel.

Eu am făcut manele rap pentru plăcerea mea personală, dar și ca să câștig ceva din asta. La timpul ăla (vorbesc de anii 2000) câștigam foarte bine. Încet, încet, trendul a prins și lumea a început să se bage pe acest stil creat de mine cu greu (vezi Mr. Juve, Șușanu, Don Genove etc.). Unii spun că sunt marginalizat; eu nu prea mă văd așa. Să spunem mai degrabă că am coborât o vreme de pe scenă – de doi ani sunt în pauză. S-a întâmplat ceva care m-a afectat profund și nu am mai putut să fiu eu însumi, nu am mai putut să fiu Fantastick”, a mai spus Romeo Fantastick, pentru sursa citată.

„Cânt pentru oameni, nu pentru bani”

Pentru că stilul său muzical a fost unul extrem de criticat de-a lungul timpului, Romeo Fantastick a mai povestit că el niciodată nu a cântat pentru bani, ci și-a dorit mereu ca oamenii să-i placă melodiile și să se simtă bine atunci când le ascultă.

Romeo Fantastick a râs de coronavirus într-una dintre piesele sale

(CITEȘTE ȘI: ROMEO FANTASTICK A COMIS-O DIN NOU! FANII L-AU PUS LA ZID DUPĂ ULTIMA APARIȚIE. RĂSPUNSUL GENIAL AL MANELISTULUI)

„Eu, față de alții care vorbesc de rău de mine, cânt pentru oameni, nu pentru bani. Acum, nu știu, dacă punem în balanță, cine e mai circar? Eu, care am cântat și de sex, și de foame, și de politică, care am făcut ca durerea poporului să fie auzită de toți, sau ei, care au produs numai pentru bani? Nimeni din lumea manelelor nu a cântat pentru oameni ca mine. 

Florin Salam este prietenul meu cel mai bun și îl respect foarte mult, pe el și pe familia lui. Eu nu am nimic cu nimeni pentru că știu cât de greu e pentru cam toți. Când fac o melodie socială sau de caterincă știu exact de ce fac una sau alta. Fac ce simt și vreau să transmit și altora optimismul meu, să fac oamenii să râdă și să danseze”, a conchis Romeo Fantastick.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)