Cum a descoperit o femeie că ospătarul de la petrecerea de „Baby shower” a furat cardurile cadou ale invitaților

Publicat: 26/02/2021 | 14:53

Un utilizator TikTok a încărcat un clip în care susține că poate vedea un chelner furând un card cadou de la petrecerea de „Baby shower” a surorii sale.

O femeie susține că a rezolvat misterul cardurilor cadou care lipsesc de la o sărbătoarea de familie, după ce au studiat fotografiile din ziua respectivă – dar va trebui să ai un ochi foarte ascuțit pentru a-l vedea.

Mariam a încărcat un videoclip pentru a explica că sora ei avusese petrecerea de Baby Shower” în urmă cu doi ani și jumătate, dar când petrecerea s-a terminat, a observat o mulțime de carduri cadou oferite ca dispăruseră.

Așa că Mariam a început să investigheze, căutând prin fotografiile făcute în ziua respectivă pentru a căuta orice indicii care ar putea să o explice.

Și la început niciuna dintre imagini nu părea să conțină nimic suspect – până când a pus degetul pe o singură imagine să activeze modul „fotografie live”.

Funcția de pe iPhone înregistrează ceea ce se întâmplă cu 1,5 secunde înainte și după ce faceți o fotografie, stocând-o ca un mini videoclip, permițând utilizatorilor să aleagă un cadru nou, să adauge efecte sau să îl transforme într-un GIF.

Când a făcut-o pe o anumită fotografie, a văzut, cumva, mișcarea unui chelner în fundal, înainte de a mări pentru o privire mai atentă.

În grupul format din trei membri ai personalului, cel din dreapta care ține o tavă pare să se aplece înapoi și să scoată ceva de pe masă în spate, înainte de a-l ascunde în spatele tăvii într-un moment real de clipire.

Spotul incredibil a fost vizionat de peste 2,3 milioane de ori pe platforma de socializare, deoarece oamenii au fost umiți prin faptul că se gândise să urmărească filmările capturate în timpul fiecărei fotografii.

O persoană a comentat să spună: „Cine a urmărit asta de peste 30 de ori încercând să vadă?”

O secundă a spus: „Am văzut-o luând cardul și ascunzându-l în spatele tăvii de servire”.

Dar alții nu au fost convinși, argumentând: „Ce? Acest lucru nu dovedește sau infirmă nimic. Chelnerilor li s-a permis să accepte sfaturi? De asemenea, nici măcar nu poți spune dacă sunt bani în mâna ei”.

Ea a susținut că incidentul a fost raportat și poliției, dar că nu știe dacă membrul personalului a fost acuzat vreodată.

Ea a adăugat: „Sper doar că se află într-un loc mai bun decât era acum doi ani și jumătate când a furat de la o femeie însărcinată”.