Cum a cucerit-o Zannidache pe Ana Porgras, înainte de participarea la Survivor România

Publicat: 04/05/2021 | 13:47

Toată lumea vorbește despre o poveste de dragoste între Zannidache și Ana Porgras, în ciuda faptului că ambii au infirmat posibilitatea unei relații.

Cum bine se știe, cei doi sunt apropiați dinaintea participării la Survivor România. Și, în preajma Crăciunului, Zanni a vizitat-o pe Ana la ea acasă, în Brașov, aducându-i și un cadou, mai concret un glob pe care l-a pus în bradul de Crăciun.

„Sunt zilele Crăciunului, în cazul în care vedeți aceste imagini prin februarie… Că prin februarie-martie o să punem acest videoclip, aflați că noi ne antrenăm și că este Crăciunul. Și globul pe care l-am adus eu în această casă este acesta! Nu m-am jucat. În cazul în care sunteți săraci și n-aveți cum să facei cadou cuiva, să nu veniți cu mâna-n c**, veniți frumos cu o beteală, cu un glob din ăsta furat din curte, din alt brad. Dar contează gestul! Foarte frumos gestul”, a spus Zanni la acea vreme.

VEZI ȘI: Zanni de la Survivor dă primele semne că cedează emoțional fără Ana Porgras. Ce reproșuri i-a adus Elenei Marin: „În locul tău puteam să o văd pe ea”

Zanni și Ana s-au antrenat împreună pentru Survivor

Zannidache a dezvăluit că s-a antrenat din greu alături de fosta gimnastă, înainte de a pleca spre competiția Survivor.

„Acum este testul filmării. Vezi, din cauză că ești filmată, te grăbești și ratezi, îți zic eu! Ieri nimereai tot, acum ce faci? O să întrebe lumea acum: cum adică ieri? Voi de cât timp stați împreună? Ei, de câteva zile ne tot antrenăm… ne obosim!”, a zis Zanni în cadrul vlogului său, care a apărut acum câteva zile pe Youtube.

NU RATA: Jador l-a dat de gol pe Zanni! Cum se autosatisfăcea fiul adoptiv al lui Alex Velea la Survivor România