Cum a arătat Irina Columbeanu, la festivitatea de absolvire a clasei a 8-a. Fiica Monicăi Gabor a terminat gimnaziul în America. FOTO

Publicat: 13/06/2021 | 19:50

Irinuca s-a făcut fată mare! Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a absolvit clasa a 8-a și este o domnișoară în toată regula. Departe de tatăl său, în America, Irinuca a trăit emoții de nedescris pentru următoarea etapă din viața ei.

Irinuca a absolvit clasa a 8-a în America, departe de tatăl său. Cu emoții în suflet, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a pășit spre o nouă etapă și dacă mama ei i-a fost alături, fostul afacerist din Izvorani și-a hrănit sufletul numai cu fotografii.

Pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Irinel Columbeanu a postat câteva imagini cu Irinuca de la festivitatea de absolvire a fiicei sale, tare mândru de acest lucru. La eveniment, Irinuca a ales să poarte un compleu format din fustă și sacou în carouri, cu alb și negru și un tricou negru pe sub, dar și o ghirlandă de flori.

De asemenea, Irinuca a primit și un buchet din trandafiri roșii, cel mai probabil de la mama sa și Mr. Pink. În urma imaginilor postate de Irinel Columbeanu, internauții au felicitat-o pe fiica fostului afacerist și i-au urat mult succes în etapa următoare, cea a liceului.

Irinuca, la festivitatea de absolvire / Sursă foto: Instagram

Ce spune Irinel Columbeanu, despre plecarea fiicei sale în America

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu în cadrul unei emisiuni TV.