Cum a „aranjat” Pro TV finala Românii au Talent. Detaliul-bombă observat de un telespectator

Publicat: 03/06/2020 | 09:54

Finala showului ”Românii au Talent” s-a desfășurat conform altor puncte de reper, din cauza crizei coronavirusului, concurenții nemaiputând să fie prezenți pe scenă, pentru a presta LIVE în fața juraților și a telespectatorilor. Jurații, la rândul lor, au fost obligați să respecte distanțarea fizică, dar emisiunea s-a bucurat, totuși, de audiențe remarcabile.

Așa cum se întâmplă de foarte multe ori, după anunțarea câștigătorului – surpriza serii a fost mecanicul auto Radu Palaniță, cel care a obținut 120.000 de euro -, telespectatorii și-au spus punctul de vedere pe rețelele de socializare, unii aplaudându-l pe Radu, alții fiind de părere că altcineva merita să câștige.

Au existat și unele comentarii din care reiese că Pro TV a luat decizia surprinzătoare de a șterge comentariile negative la adresa lui Radu Palaniță și chiar a blocat unii dintre comentatori. Laura D., spre exemplu, le-a spus celorlalți internauți că a primit un ”block” din partea celor de la Pro TV.

”Cei de la Pro TV, aseară, pe pagina Românii au Talent, la postarea cu videoclipul acestui domn cîștigător, au șters toate comentariile negative și au dat block tuturor, inclusiv mie. Nu mai pot comenta la nicio postare, mi-au șters și comentul, care nu era unul negativ sau vulgar”, a scris Laura. (CITEȘTE ȘI: A FOST „ARANJATĂ” FINALA?! SCANDAL LA PRO TV DUPĂ CE MECANICUL AUTO RADU PALANIȚĂ A CÂȘTIGAT ROMÂNII AU TALENT AZI-NOAPTE)

Finala ”Românii au Talent”. Andra, în duet Radu Palaniță, câștigătorul sezonului 10

După ce s-a aflat că Radu Palaniță a câștigat showul “Românii au talent” – 2020, Andra i-a spus că abia așteaptă să facă un duet cu el.

Bineînțeles, o astfel de promisiune venită din partea vedetei a fost apreciată la justa valoare de toți admiratorii Andrei, iar mesajele acestora au fost elocvente.

“Și tu ai fost de nota 10++ ????❤️❤️”, “Am urmărit finala cu mare drag și chiar a ieșit excepțional în condițiile date!????FELICITĂRI tuturor concurenților și mă bucur din suflet că ale tale Golden Buzz-uri au câștigat locul 2 și 3!????Tu ai fost o divă ca de fiecare dată!❤️Te IUBESC!???? @andra”, “Felicitări! Dar, sincer, au fost alții mai buni!”, “A fost cel mai bun. Am urmărit. Păcat că gândiți altfel”, “În sfârșit, un premiu pe merit !!! Omul ăsta merita să câștige !!!! Felicitări, «Români au alent»!!!!????????????????????????????????????????”, “O voce caldă, era imposibil să nu fi fost răsplătit cu acest premiu! Felicitări!”, “????Frumos video, frumoasă domniță”, au fost câteva dintre comentariile primite de Andra pe pagina ei de Instagram. (VEZI ȘI AICI: SCANDAL URIAŞ LA ROMÂNII AU TALENT, DUPĂ ULTIMA EDIŢIE DE LA PRO TV: FANII AU LUAT FOC: „NE BĂGAŢI IARĂŞI PE GÂT…”)