Cum a apărut îmbrăcată Simona Sensual pe pârtie în Poiana Brașov. Ceilalți turiști au crezut că nu văd bine

Publicat: 10/12/2019 | 11:21

Simona Sensual s-a asigurat că totul este pregătit pentru o escapadă la Poiana Brașov, schiuri, costumul de schi și altele, și a ”tăiat-o” repejor în celebra stațiune montană. Nu a rezistat tentației de a împărtăși primele impresii de acolo cu fanii ei de pe pagina de socializare.

Doar că primele fotografii ale vedetei i-au uimit pe simpatizanții ei, dar și pe turiștii aflați chiar lângă ea. Simona apare pe pârtia plină cu zăpadă îmbrăcată excesiv de subțirel, dar pe chipul ei nu se observă vreo grimasă. Mai mult, vedeta reușește o mișcare precum vedetele de la Hollywood, iar imaginea surprinsă de camera telefonului chiar este…senzuală!

A renunțat la showbiz

Într-o perioadă, Simona Sensual era nelipsită de la televizor, fiind implicată și în tot felul de scandaluri. Totuși, Simona Sensual a decis că viața ei trebuie să ia o nouă turnură. Fosta blondă a renunțat și la showbiz și s-a retras pentru o vreme din atenția publicului.

Între timp, Simona – Suhoi Cristina Simona pe numele din buletin – și-a văzut liniștită de afaceri. Mai mult, a renunțat la culoarea blondă care a consacrat-o și a optat pentru o culoare mai închisă, semn clar că de acum înainte dorește cu totul altceva, inclusiv din punct de vedere fizic.

Simona Sensual s-a căsătorit în secret cu alesul inimii sale

Simona Suhoi a devenit soția bărbatului pe care a ales să nu-l prezinte lumii întregi și cu care trăiește o frumoasă de dragoste de multă vreme. Cei doi s-au căsătorit în secret, la ceremonie participând doar câteva rude și prietenii apropiați. Mai mult, ca să nu se afle că s-a măritat, vedeta a decis să nu poarte verigheta, potrivit spynews.ro. Însă… o fotografie în care ea poartă pe degetul inelar “acea bijuterie” a apărut în presă. Deocamdată, proaspăta mireasă nu dorește să facă declarații despre ziua cea mare.

La începutul acestei luni, Simona Sensual a mers într-o vacanță de vis în Israel, iar printre locurile pe care le-a vizitat se numără și Biserica Sfântului Mormânt. Desigur, frumoasa brunetă s-a relaxat și pe plajele însorite din Tel Aviv.