Cum a apărut îmbrăcată Iulia Albu la petrecere, în noaptea de Revelion. Fanii sunt scandalizați: „Ce monstruleț disproporționat!”

Publicat: 04/01/2020 | 16:58

Înainte de Crăciun, Iulia Albu a recurs la o schimbare radicală de look și, la momentul respectiv, arata chiar normal (TOATE DETALIILE AICI).

Fashion editorul a revenit, însă, la ținutele extravagante care au făcut-o celebră și a atras privirile tuturor la petrecerea de Revelion la care a fost prezentă.

Fanii au fost, de-a dreptul, scandalizați când au văzut-o cum s-a îmbrăcat. “Ce monstruleț disproporționat!” a fost cel mai dur comentariu.

(NU RATA: IULIA ALBU ÎL FACE PRAF PE MIHAI ALBU, LA 7 ANI DE LA DIVORȚ! CE A PUTUT SPUNE DESPRE FOSTUL EI SOȚ, ÎN DIRECT LA PRO TV, ÎN EMISIUNEA LUI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ)

Iulia Albu vrea să fie, din nou, mămică

Iulia Albu este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, însă povestea de dragoste dintre ea și iubitul ei, Mike, continuă la fel de frumos ca la început. Iulia a acordat un interviu în care a vorbit despre posibilitatea de a deveni, din nou, mămică. Nonconformista Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Albu, dar au divorțat în 2013. Cei doi au împreună o fiică, Mikaela, în vârstă de 9 ani. Iată că fashion editorul mai vrea încă doi copii.

Dacă o să avem gemeni o să rezolvăm problema din start. Dacă o să fac un copil, pe celălalt o să îl adopt. Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil din România, nu din Cambodgia şi nu la distanţă”, a afirmat Iulia Albu.