Cum a apărut îmbrăcat Selly de la 5Gang la proba de ieri de la Bacalaureat! A coborât dintr-o limuzina Mercedes CLS de 75.000 de euro

Publicat: 23/06/2020 | 08:55

Bacalaureatul a debutat ieri cu proba la Limba și literatura română, iar pe lângă cunoștințele lor, elevii s-au întrecut în apariții care mai de care mai spectaculoase. Selly se numără printre adolescenții care susțin în acest an examenul de Bacalaureat, iar prezența lui de ieri la Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti” din Craiova a fost una cel puțin memorabilă.

Selly de la 5Gang a avut o apariție de senzație ieri, la examenul de Bacalaureat. Artistul a apărut la volanul bolidului său de lux, un Mercedes CLS nou nouţ în valoare de 75.000 de euro și a fost îmbrăcat într-un tricou Versace. Pe contul său de Instagram, Selly a postat o fotografie în care se află alături de câțiva polițiști, chiar la intrarea în liceul în care a susținut examenul.

CITEȘTE ȘI – ABIA ACUM S-A AFLAT! BOALA DE CARE SUFERĂ SELLY: ” NU POT SĂ VĂ DESCRIU CÂT DE NASOALĂ ERA DUREREA AIA”

Selly, în tricou Versace la BAC

Selly și-a ținut fanii la curent cu examenul de Bacalaureat

Încă de duminică, Selly a postat mai multe mesaje pe Instagram, pentru a-și ține fanii la curent cu ceea ce face, dar și pentru a-i ruga pe aceștia să-i fie aproape.

NU RATA – ACUM ÎNVÂRTE MILIOANELE PE DEGETE ȘI E MARE VLOGGER, DAR PUȚINI SUNT CEI CARE ȘTIU CUM ARĂTA SELLY ÎN COPILĂRIE: „AȚI ÎNNEBUNIT TOȚI”

“Fiţi atenţi. Mâine am română, miercuri mate, joi bio. Mă duc frumos, elegant, scot nişte note de vă întrebaţi  de unde le ştie  Selly ăsta aşa bine, cum de l-a făcut mă-sa aşa deştept, dup-aia vineri m-am mutat la Bucureşti şi începe vara cu vlogguri forţă şi un hit mare”.

Apoi, Selly a mai postat o imagine din maşina sa de lux şi a scris: “Înainte de Bac trebuie să asculţi o piesă relaxantă, ca să te poţi concentra mai bine” a mai transmis artistul. Imediat după ce proba de ieri la Limba și literatura română a luat sfârșit, Selly și-a anunțat fanii că totul a decurs extrem de bine, iar examenul i s-a părut foarte ușor.