Cum a apărut îmbrăcat Cătălin Botezatu în Maldive. Asiaticii au râs în hohote când l-au văzut așa

Publicat: 22/12/2019 | 11:43

După patru operații și o perioadă de recuperare, Cătălin Botezatu a plecat într-o vacanță de lux în Insulele Maldive. Nu singur, ci însoțit de mai mulți prieteni.

Aflat într-un decor de vis, Cătălin Botezatu nu a ratat ocazia să se fotografieze. A surpins, însă, ținuta pe care a ales-o și care, cu siguranță, i-a amuzat teribil pe asiatici.

Citește și: Cătălin Botezatu, primele declarații după ce i-a fost extirpată tumora rară! Designerul a plâns și e destul de transformat

Celebrul creator de modă a optat pentru un tricoul cu glugă, cu imprimeu leopard, deși temperaturile în Insulele Maldive, mai ales în această perioadă, sunt destul de ridicate. În plus, Cătălin Botezatu a purtat și o pereche de ochelari de soare masivi, de firmă.

“Mi-am terorizat medicii!”

Prin ce am trecut, în ultima perioadă, merit. Am făcut cele mai multe prezentări, am avut o campanie, am muncit mai rău decât munceam înainte. Am tot felul de afaceri care nu se încheie niciodată, mai ales că vorbim de magazine. Am părinţii, aşa că nu îmi permit să închid telefonul. Mă simt ok.

Mi-am terorizat medicii pentru că îi întreb tot timpul dacă am voie sa fac aia şi aia, că după patru operaţii grele, sufli şi în iaurt. Întotdeauna plec în vacanţe cu prietenii şi îmi fac vacanţele prelungite cu cei mai mulţi prieteni. Acum suntem doar cinci”, a spus Cătălin Botezatu la un post de televiziune.

Citește și: Cătălin Botezatu vorbește pentru prima dată despre testament: „Există două persoane care vor avea de câștigat lucruri materiale! Copiii mei nu sunt în stare să…”