Cum a apărut fiul lui Gheorghe Dincă în fața anchetatorilor. ”S-a automutilat, a vrut să sensibilizeze autoritățile”

Publicat: 22/12/2019 | 11:37

Daniel, fiul lui Gheorghe Dincă, s-a aflaT în centrul unui scandal uriaș, acum câteva zile, după ce a agresat câțiva jurnaliști, fiind ulterior dat în urmărire. 

Jurnaliștii au depus o plângere împotriva fiului lui Gheorghe Dincă, iar Biroul de Presă al Poliției Capitalei a emis un comunicat. ”La ora 15,01, prin apel 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de către un bărbat pe care doreau să-l intervieveze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi un echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii”, a informat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

”Nu înțelegem cum a ajuns Daniel Dincă la audieri cu semne”

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost chemat, ieri, la audieri, iar apariția sa a stârnit din nou controverse printre jurnaliști. Bărbatul a venit cu buza spartă, însă totul ar fi fost doar o stratagemă pentru a-i sensibiliza pe anchetatori. Daniel a susținut că buza i-a fost spartă de cameramanul cu care a intrat în conflict, numai că această ipoteză este contrazisă de o alta. Fiul lui Gheorghe Dincă și-ar fi spart singur buza, tocmai pentru a ”dovedi” că a fost agresat.

”Jurnalistul are un traumatism cranian și dureri. Nu înțelegem cum a ajuns Daniel Dincă la audieri cu semne, când el nici nu a fost atins în acea zonă de cameraman. Ar fi trebuit să se ia măsuri în cazul lui, cel puțin control judiciar”spun jurnaliștii de la România TV.