Cum a apărut colaborarea dintre JADOR și Lino Golden, care rupe Youtube-ul în două. Alex Velea explică tot: „Într-o oră am avut o manea”

Publicat: 16/03/2020 | 19:33

Melodia „Dau moda”, lansată de JADOR și Lino Golden rupe Youtube-ul în două! În numai 24 de ore de la apariția pe platforma online, piesa a devenit un real hit și toată lumea se întreabă de unde a luat naștere această colaborare nebunească dintre cei doi artiști ce fac parte din stiluri muzicale diferite. 

Într-un vlog postat pe contul lui de Youtube, Alex Velea a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor. Cum a apărut, de fapt, colaborarea dintre JADOR și Lino Golden și cum a luat naștere varianta manea a piesei „Dau moda”? Ei bine, Velea a explicat totul și a spus că melodia a fost lansată la insistențele fanilor, care au văzut „caterinca” într-un story postat de Alex Velea și au considerat că piesa este numai bună pentru lansare.

Zis și făcut! În numai o oră, cei de la Golden Society l-au contactat pe JADOR și, pentru că melodia avea nevoie de un aer de trap, Lino Golden a fost cel mai potrivit pentru combinația fatală dintre trap și manea.

„Vreau să vă spun cum a apărut melodia „Dau moda”, varianta manea.
Dau moda este o piesă care dă și titlul noului material Golden Gang, noului album, pe care am hotărât să-l lansăm în trei etape. Tot în această perioadă am fost invitați să participăm la un concurs de muzică, noi am câștigat acest concurs.
vedeteve

A fost o săptămână plină de muzică, o săptămână în care am primit foarte multe sarcini, iar una dintre sarcini sau provocări a fost să realizăm o manea într-o oră. Nu ne-a fost foarte greu să facem treaba asta, pentru că noi suntem ascultători ai genului, ne place muzica în general, indiferent de stil, așa că într-o oră am avut o manea care ulterior a devenit virală.

La scurt timp după ce a apărut pe internet această piesă au început să curgă mesajele, să ne întrebe lumea când lansăm piesa. A început să ne bântuie piesa asta, era clar că trebuia să o scoatem. L-am contactat pe Jador, pentru că trebuia să punem puțin urban, l-am pus și pe Lino. A fost o reală plăcere să lucrăm cu Jador și cu Desanto, a ieșit o piesă ritmată, care sper să vă bucure inimile!” a spus Alex Velea, în vlogul postat pe contul său de Youtube. În nici 24 de ore, melodia lansată de JADOR și Lino Golden a adunat nu mai puțin de 1 milion și jumătate de vizualizări și se menține pe locul 1 în trending!