Cum a ajuns Viviana Sposub în lumina reflectoarelor „Făceam vreo 8-9 ore cu trenul, însă nu conta”

Publicat: 11/12/2020 | 19:30

Iubita lui George Burcea, Viviana Sposub, s-a născut la Botoșani și a știut dintotdeauna că va fi vedetă. Atunci când era copil, asistenta de la „Vorbește Lumea” nu rata nici un spectacol care avea loc în orașul ei natal.

Viviana și-a deschis sufletul, de curând, într-un interviu pentru revista Viva. Vedeta ProTV, în vârstă de 23 de ani, mărturisește că deși a visat mereu să fie la televizor, atunci când a ajuns la București la facultate s-a acomodat foarte greu.

A plecat din Botoşani la 18 ani, iar în Capitală nu avea pe nimeni. Venirea weekendului era cea mai mare bucurie a ei. „Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis. Voiam să mă dezvolt și să muncesc pentru cariera mea. La început, plecăm în fiecare weekend acasă, la Botoșani. Făceam vreo 8-9 ore cu trenul, însă nu conta!

Citește și: (George Burcea și Viviana Sposub, dezvăluiri din viața intimă! Ce ritual are tânăra înainte de o noapte pasională. „Eu nu am mai auzit așa ceva”)

Voiam să îmi văd familia, prietenii și iubitul de-atunci. Asta era singura mea bucurie. Însă ușor, ușor am început să cunosc tot felul de oameni și mi-am făcut prieteni și în București, m-am implicat în proiecte frumoase și, uite așa, toată viața mea s-a mutat în Capitală. Deși mi-a fost atât de greu la început, nu cred că m-aș mai vedea locuind în alt loc”, a povestit frumoasă asistenta de la “Vorbeşte lumea”, pentru revista Viva.

Viviana, când era copil, alături de fetele de la Bambi

Obiceiurile copilăriei

Mai mult, Viviana a vorbit și despre copilăria petrecută la Botoșani. „Visul de a fi pe micile ecrane a fost în mintea și sufletul meu întotdeauna. Pentru asta m-am pregătit de mică! Nu cred că a existat în Botoșani vreun eveniment sau spectacol pe care să nu îl prezint sau la care să nu cânt. Asta știam cel mai bine să fac”, a mai povestit tânăra.

Viviana este pasionată de muzică, a făcut pian şi canto timp de 12 ani şi a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian“ din Botoşani. Nu oricum, ci ca şef de promoţie. Tânăra este şi vlogger pe YouTube. Totodată, ea este și absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

Relația cu George Burcea

Chiar dacă divorţul dintre el și Andreea Bălan nu s-a finalizat, George Burcea a decis se bucure de această nouă situație. „Pentru mine, Viviana este un punct de sprijin moral pe care l-am găsit în Ferma, un suflet cald și omul potrivit la momentul potrivit. Este prima oară când o întâlnesc pe Viviana, iar energia ei a făcut ca noi să ne apropiem. Sunt sigur că ambii avem de învățat o lecție din această experiență.

George și Viviana s-au îndrăgostit la Ferma

Pentru a descoperi aceste lucruri este nevoie de timp, așa că vorbim după 1 an. Deocamdată nu doresc să fac n comparații, ci să mă bucur atât de ea, cât și de această competiție extraordinară în care am avut norocul să intru”, a declarat George Burcea pentru Ciao.ro

Nu rata: (George Burcea, despre cum s-a îndrăgostit de Viviana Sposub: “Nu a fost nimic sexual de la început”. Actorul a făcut o dezvăluire nouă despre căsnicia cu Andreea Bălan)

Întâlnirea cu Andreea Bălan

Imediat după ce relația Vivianei cu George a devenit oficială, vedeta ProTv i-a făcut o destăinuire incredibilă Andreea Antonescu despre Andreea Bălan. „Nu îmi vine să cred. Eu eram fan Andre. Vă iubeam pe amândouă. Aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț. Nu știu ce crede despre asta”, a spus Viviana.

Viviana Sposub și-a continuat mărturia sinceră și chiar a spus că și-a dorit mult pe atunci să le cunoască pe membrele trupei Andre, iar Andreea Bălan chiar a întins mâna spre ea în timpul concertului pe care l-a susținut la Botoșani. ”Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a spus Viviana Sposub la emisiunea ”Ferma”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.