“Atentat” la vârful lumii interlope. Cum a ajuns un lider al Clanului Sportivilor să fie înjunghiat în zona inimii. “A fost tăiat de…”

Publicat: 05/05/2020 | 23:26

„Atentat” la vârful lumii interlope. Unul dintre liderii Clanului Sportivilor a fost protagonistul unui eveniment extrem de violent. Robert Nica ar fi fost înjunghiat de mai multe ori în zona inimii. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare. (CITEȘTE ȘI: CUM S-AU FOLOSIT ARABII DE NUMELE LUI CĂTĂLIN BOTEZATU ÎN AFACEREA SPIRTULUI UCIGAȘ)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de recentul scandal care s-ar fi produs în lumea interlopă din București.

La câteva luni după cazul Bebino, o altă controversă zuguduie lumea interlopă din România. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în cursul zilei de luni, unul dintre cei mai cunoscuți lideri ai Clanului Sportivilor a fost implicat într-un episod extrem de violent. Disputa care l-a avut în prim-plan pe Robert Nica pare să fie un veritabil atentat la vârful lumii interlope. Potrivit surselor noastre, Robert Nica a fost înjunghiat de mai multe ori în zona inimii. Din câte se pare, agresorul ar fi încercat să-l „lichideze” pe temutul bărbat.

La scurt timp după scandal, șeful Clanului Sportivilor a fost dus de urgență la un spital din București, acolo unde doctorii au fost nevoiți să îi pună patru copci pe partea stângă, sub inimă. (VEZI AICI: EX-IUBITA LUI HORIA TECĂU S-A “CARANTINAT” ÎN ST. BARTH CU UN STAR DE LA PSG)

Robert Nica (stânga) ar fi fost înjunghiat de mai multe ori în zona inimii

Tăiat de propriul angajat?

Conform unor zvonuri din oraș, Robert Nica ar fi fost tăiat chiar de unul dintre angajații săi, pe unul dintre șantierele pe care le deține liderul Sportivilor. (VEZI ȘI: BOTEZ CU CEI MAI PERICULOŞI MAFIOTI DIN BUCUREŞTI. SALAM ŞI MINUNE, ÎN DUET SUB O PLOAIE DE BANI!)

”A fost tăiat de un muncitor, pe șantier. Conflictul dintre cei doi a degenerat extrem de repede, iar angajatul ar fi scos un briceag și l-a tăiat pe Robert. Nu se știe de la ce a plecat scandalul dintre cei ei, dar cert e că Robert a ajuns să fie înjunghiat”, ne-a dezvăluit o sursă D.A.S.

Mega-război cu ”Cămătarii”

În urmă cu aproximativ opt ani, Robert Nica a fost săltat de autorități după o răfuială cu clanul Cămătarilor.  Potrivit unor surse din Poliţie, la câteva ore după ce în Popeşti-Leordeni s-a produs o răfuială între membri ai grupării Sportivilor şi ai clanului Cămătarilor, judiciariştii bucureşteni au oprit, pe o stradă din Sectorul 4, un autoturism de teren Range Rover, de culoare albă, în care, alături de alte trei persoane, se afla liderul grupării Sportivilor Robert Nica, însoţit de trei dintre locotenenţii săi.

Robert Nica a fost ridicat împreună cu celelalte trei persoane, interlopii având asupra lor un pistol cu gaze, modificat în aşa fel încât să tragă cu bile din metal, şi un cuţit lung de 35 de centimetri, au mai declarat sursele citate. Toţi patru au fost predaţi autorităţilor ilfovene. (NU RATA: PRIMUL ROMÂN CONDAMNAT PENTRU TERORISM SE PLÂNGE DE CONDIȚIILE DIN ÎNCHISOARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)