Cum a ajuns satanistul de la Giurgiu să fie „carantinat” la domiciliu

Publicat: 06/04/2020 | 00:13

Iulian Alexandru Tănase reușea să îngrozească o țară întreagă, după o postare pe pagina de socializare în care arăta cum, în cadrul unui ritual satanic, a drogat și apoi a violat o fată de 16 ani. Când a văzut că se îngroașă treaba, a vrut să fugă din țară. A fost prins pe aeroportul Henri Coandă și trimis după gratii. Până de curând! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că bărbatul de 25 de ani a fost ”carantinat”, mai nou, în propria locuință și vă oferă detaliile, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: FAMILIA „PRINȚULUI” I-A DAT CU TIFLA CORONAVIRUSULUI. MEGA-PARANGHELIE ÎN PLINĂ PANDEMIE)

Grozăvia s-a petrecut în luna iunie a anului trecut, într-un imobil din Giurgiu, când Iulian Alexandru ar fi drogat și apoi ar fi violat o fată de 16 ani. Iar totul a fost filmat. Ceva mai târziu, el a postat, pe rețeaua de socializare, ”ritualul satanic” inițiat, alături de câțiva prieteni. Imediat, procurorii DIICOT au intrat în alertă, astfel că, la începutul lui noiembrie, au pus mâna pe autor. Se pregătea să părăsească țara, dar nu i-a ieșit, fiind arestat pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni. (NU RATA: SIMONA HALEP ȘI-A FĂCUT PROVIZII, A URCAT LA VOLANUL UNUI BENTLEY BENTAYGA DE 250.000 € ȘI…)

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că ”satanistul” a primit o veste mare: a fost dispusă decizia prin care el va sta arestat la domiciliu!

Ce măsuri trebuie să respecte inculpatul

Iată soluția pe scurt: ”Dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu a inculpatului Tănase Iulian Alexandru, pe o perioadă de 30 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei.

Iulian Alexandru Tănase a fost arestat pe aeroportul Henri Coandă, spre finalul anului trecut

Impune inculpatului Tănase Iulian Alexandru obligația de a nu părăsi imobilul din municipiul Giurgiu, domiciliul în fapt al inculpatului, fără permisiunea judecătorului de drepturi și libertăți, pe durata măsurii.

FOSTUL SOȚ AL ANDREEI BĂLAN S-A LĂUDAT CĂ A SCĂPAT DE DOSARUL PENTRU DROGURI, DAR… “NICI VORBĂ DE AȘA CEVA…”

Inculpaul are următoarele obligații:

– să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi și libertăți, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată, ori de câte ori este chemat;

– să nu comunice cu persoana vătămată, cu suspecții și nici cu martorii

Inculpatul va putea părăsi imobilul numai pentru prezentarea în fața organelor judiciare.

În caz de încălcare cu rea-credință a acestor măsuri conduce, direct, la înlocuirea lor cu aceea a arestării preventive.”

Cine este Iulian Alexandru Tănase și cum s-a petrecut totul

Casa Tineretului din Giurgiu, o ruină înfiorătoare

Potrivit conturilor de pe rețelele de socializare, Iulian Alexandru Tănase locuiește în Kleve (Germania) și se prezenta drept „Lucifer”. Este pasionat de tatuaje și de muzica satanică.

(NU RATA: CHIAR DACĂ POARTĂ MASCĂ, SEXY-DANSATOAREA NU IESE ORICUM PE STRADĂ. OCHELARI PORTOCALII ȘI PORTOFEL ASORTAT, PANTALONI DE PIELE ȘI…)

Cum a început totul? În iulie 2019, Iulian Alexandru Tănase s-a deplasat într-o casă abandonată din Giurgiu, denumită „Casa Tineretului”, împreună cu victima de 16 ani, dar și cu cinci elevi, două fete și trei băieți. Potrivit infomațiilor din ancheta procurorilor DIICOT, toți au consumat băuturi alcoolice.

Detalii de coşmar de desprind doar din simpla prezentare a imobilului în care fata a fost chinuită şi filmată de cei pe care îi credea prieteni. Casa Tineretului este formată din două încăperi, delimitate de o porțiune de zid prevăzut cu spațiu destinat unei uși, dar care lipseşte.

În prima încăpere, pe latura de est a fost găsită o saltea carbonizată. Pe această saltea – le-ar fi mărturisit adolescenta anchetatorilor – s-a trezit după ritualul satanic.

(VEZI AICI: BERCEA MONDIALU, AMENDAT CU SCANDAL: “TE ROG EU FRUMOS, NU MĂ ÎNJURA. EU TE-AM RESPECTAT PE TINE…”)

În încăpere s-ar fi găsit mai multe lumânări tip candelă, gunoaie, coji de semințe de floarea soarelui, prezervative, totodată fiind descoperite și patru țigarete confecționate manual, de tip ”joint”, ce prezentau urme de ardere, au mai precizat sursele citate.

Mărturii șocante: „A supt sângele adunat în palma mea”

Fata a povestit cu lux de amănunte poliţiştilor judiciari cum a decurs procesiunea satanică până în momentul când şi-a pierdut cunoştinţa.

„M-a fixat cu privirea, timp în care era și încruntat și zâmbea totodată, afirmând: «Tu urmezi!»”, ar fi spus copila, referindu-se la tânărul giurgiuvean. Ea a povestit că acesta a luat-o de mână a pus-o pe saltea şi a încercat, cu un ciob, să o taie în palma stângă. Nu ar fi reuşit, motiv pentru care a încercat din nou procedeul cu palma dreaptă a copilei.

„Mi-a luat mâna dreaptă și a supt sângele adunat în palma mea”, ar fi mărturisit copila în faţa anchetatorilor. (AFLĂ ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A “GONFLAT” POSTERIORUL?! AVEM VIDEO-DOVADA CU FUNDULEȚUL DE BRAZILIANCĂ)

Mai mult, pe 22 septembrie 2019, Tănase a postat pe contul său de socializare un videoclip cu denumirea „Hit Target” („Lovește tinta”), cu o durată de 41 de secunde și care reprezintă un montaj audio-video. În cuprinsul colajului, a utilizat în mod repetat secvențe din filmarea realizată în timpul agresiunii sexuale, care o reprezintă pe minoră, alături de simboluri sataniste. Înregistrarea a fost distribuită prin aplicațiile de socializare în rândul mai multor elevi de liceu, devenind virală.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)