Cum a ajuns să arate ”vedeta” Nikita. Transformare incredibilă. FOTO

Publicat: 02/06/2020 | 09:25

Au apus vremurile în care Nikita ținea vie prima pagină a tabloidelor. Pe numele său real Mihaela Ispas, „femeia cu suflet de bărbat” s-a transformat extrem de mult în ultimii ani și s-a liniștit complet, lăsând în urmă trecutul său controversat.

Nikita nu mai este decât o amintire a personajului controversat de acum câțiva ani. Mihaela Ispas s-a schimbat extrem de mult și este o mămică de nota 10, crescându-și singură fetițele și luptând pentru a le oferi un viitor frumos și lipsit de griji.

NU RATA – CE FACE NIKITA PENTRU BANI, DUPĂ 10 ANI PETRECUȚI ÎN SPANIA

Mihaela Ispas s-a schimbat enorm și a lăsat în spate viața mondenă. La capitolul aspect fizic, Nikita nu s-a transformat prea mult și, cel puțin în opinia celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, este tot la fel. Aceasta a părăsit plaiurile mioritice în urmă cu zece ani și s-a stabilit în Malaga, Spania. Chiar dacă este o mămică singură și nu primește niciun fel de ajutor, Nikita este optimistă și nu are timp să se plângă.

Mai mult, nu exclude varianta de a deveni mamă pentru a treia oară, după cum a declarat acum ceva timp pentru cancan.ro.

”Tații lor au dispărut, dar Dumnezeu mi-a dăruit fericire și noroc. Sunt foarte fericită că mi-a dăruit Dumnezeu două fetițe frumoase, sănătoase și norocoase. Este posibil să urmeze și cel de-al treilea copil. Nu exclud varianta de a mai rămâne însărcinată. Doresc tuturor mamelor puternice și independente norocul și fericirea pe care Dumnezeu mi le-a dăruit”, a declarat Nikita, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Nikita a câștigat la loto în urmă cu ceva timp

În urmă cu câțiva ani, Nikita și-a încercat norocul la loto, iar, fără să se aștepte la acest lucru, vedeta a reușit să ”împuște” o sumă frumoasă.

CITEȘTE ȘI – CELEBRA NIKITA A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL, DUPĂ CE A FĂCUT INFARCT!

„Am jucat la Paga Extra, iar, după ce am pus bilete de 2 euro fiecare, am câştigat. Aveam biletul de două zile, dar nu ştiam că am câştigat. M-a întrebat un prieten dacă nu cumva alea sunt numerele puse de mine şi când am verificat am avut o surpriză. În mână am luat trei mii de euro, iar timp de șase ani voi avea, în fiecare lună, câte cinci mii de euro“, a povestit Nikita, pentru cancan.ro, în urmă cu câțiva ani.