Cum a ajuns să arate Misha, după divorțul de Connect-R. Fosta soție a artistului a devenit o bombă sexy!

Publicat: 14/02/2020 | 08:15

Vestea că artistul Connect-R și Misha divorțează a zguduit showbizul românesc, pentru că nimeni nu se aștepta la așa ceva. Ruptura dintre cei doi s-a produs în anul 2017, atunci când au decis că este mai bine și pentru ei, dar și pentru fetița pe care o au împreună, să meargă pe drumuri separate. 

În anul 2017, Misha și Connect-R anunțau pe toată lumea că au decis să pună capăt căsniciei. De atunci, Misha a trecut prin mai multe transformări, dar cu siguranță cea mai recentă dintre ele le-a dat mari bătăi de cap fanilor. Firește, în cel mai pozitiv mod! Misha nu încetează să uimească internauții cu tot felul de schimbări de look, care mai de care mai sexy și mai îndrăznețe.

Ultima apariție a Mishei de pe rețelele de socializare i-a lăsat pe fanii blondinei fără replică! Chiar dacă a ales o tunsoare scurtă și la modă, ori de câte ori are chef, Misha își schimbă înfățișarea cu ajutorul perucilor. Așa se face că fosta soție a lui Connect-R s-a fotografiat purtând o perucă blondă, cu tunsoare bob și breton, dar și un machiaj profesional. Fanii au fost în delir, căci nu degeaba au înroșit rapid butonul de like, la vederea imaginii. Desigur, complimentele au venit pe bandă rulantă pentru Misha din partea tuturor celor care au observat că de când a divorțat de Connect-R, s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

Misha și-a schimbat look-ul

În momentul în care cei doi au decis să divorțeze, Connect-R a postat un mesaj pe contul său de Facebook, prin care a anunțat despărțirea de Misha. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi sunt extrem de implicați în creșterea și educarea micuței Maya.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne puna întrebări. Mulțumim anticipat”, a scris solistul, la momentul respectiv.