Cum a ajuns să arate astăzi Ioana Blaj, fosta iubită a lui Paul Ipate. FOTO

Publicat: 12/04/2020 | 19:23

Ioana Blaj și Paul Ipate formau în urmă cu mai mulți ani un cuplu extrem de reușit. Cei doi au avut o relație serioasă în viața reală, dar au apărut împreună și la televizor, într-o celebră reclamă a companiei Vodafone. Ulterior, cei doi s-au despărțit, însă au rămas în relații bune și au continuat colaborările profesionale.

Cei doi au confirmat că formează un cuplu undeva în jurul anului 2006, însă despărțirea a survenit dupa ce Ioana Blaj s-a îndrăgostit de regizorul Ducu Ion, care avea la acea vreme avea o relație cu actrița Diana Dumitrescu. În ciuda eșecului relației amoroase cu Paul Ipate, cei doi actori au apărut din nou în postura de cuplu în anul 2014, în filmul Cuscrii, regizat de Radu Potcoavă.

Cum arată astăzi Ioana Blaj, fosta iubită a lui Paul Ipate

Tot în anul 2014, Ioana Blaj a devenit mamă pentru prima oară. Ea a adus pe lumea un băiețel, pe nume Filip, rodul relației cu Ducu Ion. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară în anul 2017, când actrița a născut un alt băiețel, căruia i-au pus numele de Tudor. Acum mamă a doi copii, fosta iubită a lui Paul Ipate a renunțat pentru o vreme la actorie și s-a dedicat în totalitate creșterii micuților.

Actrița a revenit pe platourile de filmare abia în anul 2018, când a intrat în distribuția serialului “Fructul Oprit:, difuzat de Antena 1. Acesta a fost primul rol al acesteia după o pauza de patru ani, de la nașterea primului copil. În acest serial Ioana Blaj a interpretat rolul Izei, o femei de succes care pune întotdeauna cariera pe primul plan, în dauna vieții personale.

Ioana Blaj este foarte fericită acum alături de Ducu Ion

Ioana Blaj s-a căsătorit cu regizorul Ducu Ion

Ioana Blaj și Ducu Ion și-au unit destinele anul trecut, pe 13 septembrie, după 6 ani de relație și la doar patru luni de la cererea în căsătorie. Actrița a purtat o rochie atipică, scurtă, cu umerii goi și cu o fundă neagră în zona bustului.

În ceea ce îl privește pe Paul Ipate, acesta este într-o relație de lungă durată cu Cătălina Grama, cunoscută publicului ca Jojo. Cei doi au devenit părinți în anul 2017, când actrița a adus-o pe lume pe Zora Maria Ipate. Paul și Jojo îl crec împreună și pe Achim, băiețelul acesteia din căsnicia cu bancherul Ionuț Grama.