Cum a ajuns Pepe să-și asume noua relație: ”Yasmine a băut mai multe shot-uri și…” + au intervenit și agenții de pază ai clubului!

Publicat: 15/06/2021 | 23:44

CANCAN.RO vă dezvăluie, în exclusivitate, cum a ajuns Pepe să-și asume noua relație. Potrivit unor surse, iubita i-ar fi “forțat mâna”, după ce ar fi băut mai multe shot-uri și după o dispută pe care ar fi avut-o cu artistul, într-un local de lux din zona de Nord a Capitalei. Agenții de pază ai clubului ar fi fost nevoiți să intervină pentru a calma spiritele. Atenție, urmează detalii explozive.

În urmă cu două zile, CANCAN.RO a prezentat, în premieră, filmările care au arătat că Pepe are o nouă iubită oficială, pe Yasmine. În local, cei doi s-au ținut de mână și chiar s-au sărutat, cu patos. Acestea au fost, însă, imagini realizate după ce cântărețul ar fi „comis-o” în club. Conform unor surse, între artist și brunetă, la scurt timp după ce au ajuns în local, ar fi izbucnit un conflict, gelozia fiind la bază.

Băgat în “ședință” de Yasmine, chiar în club

Pepe și Yasmine s-au aflat în club ca invitați la ziua unei amice comune. La început, artistul s-a salutat foarte călduros cu mai multe “prietene vechi” prezente în local, fapt care i-ar fi stârnit iubitei sale o gelozie puternică. În primă fază, susțin cei prezenți acolo, tânăra a reușit să-și țină pornirile în frâu, dar, după ce ar fi băut mai multe shot-uri, l-ar fi băgat în “ședință” pe cântăreț, chiar în interiorul clubului.

A băut mai multe shot-uri și nu a mai rezistat. L-a  luat imediat la rost pe Pepe, fără să o intereseze de consecințe„, ne-a povestit un martor la întreaga scenă.

Pepe și Yasmine s-au sărutat îndelung, după dispută

(VEZI AICI: PEPE ȘI VĂRUL LUI AU JUCAT „DOI LA DOUĂ” LA FUNKY. „NE-AM DISTRAT, DOAR NU SUNTEM SĂLBATICI…”)

A apelat la ultimul as din mânecă

Sursele CANCAN.RO susțin că Yasmine ar fi dat cu picioarele în masă de nervi și că ar fi țipat la Pepe, iar, la un moment dat, agenții de pază ai localului ar fi intervenit pentru a-i ruga să se potolească. Mai mult, tânăra ar fi vrut să plece acasă, dar a fost calmată și întoarsă din drum de vărul artistului, Alex Florescu. În cele din urmă, bruneta a revenit la masă, iar cântărețul a apelat la ultimul as din mânecă: a început să o sărute cu foc pe noua sa iubită, în văzul tuturor, pentru a-i confirma, astfel, statutul.

(VEZI ȘI: PEPE, “ORBIT” DE SILICOANELE XL ALE SOȚIEI)

Fericire până la final

De altfel, până la plecarea din club, Pepe și Yasmine au fost nedespărțiți, cei doi plimbându-se de mână, fără să-i intereseze de cei din jur. Inclusiv pe ringul de dans au făcut spectacol, dar înainte de aceste clipe ar fi trecut printr-un moment de cumpănă, care ar fi putut distruge relația după doar câteva săptămâni.

Pepe și Yasmine stau la poză împreună, după ceartă

Raluca, fosta soție a lui Pepe, pregătită pentru o nouă relație?!

Altfel, nici Raluca Pastramă, ultima soție a lui Pepe, nu stă “la cutie”. A ieșit, la rândul ei, “la joc”, semn că ar fi dispusă să înceapă o nouă relație. Zilele trecute, bruneta a fost cu „brigada” de prietene la NUBA, unde a făcut show pe ringul de dans. În club a venit îmbrăcată lejer – pantaloni mulați, pantofi sport și tricou – și a atras privirile mai multor bărbați. Distracția s-a încheiat aproape de miezul nopții, când s-a dat “stingerea”.

Cât timp s-a aflat în local, Raluca Pastramă a fost cu zâmbetul pe buze și pusă pe distracție, ceea ce arată că a trecut peste divorț și, la fel ca și artistul alături de care are două fetițe, ar fi deschisă la o nouă relație.

Raluca Pastramă s-a distrat copios alături de prietenele sale

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.