Cum a ajuns o femeie din Botoşani să plătească peste 1.000 de lei la un salon: „Aveau nişte mâini de parcă ar fi lucrat în şantier”

Publicat: 10/06/2020 | 08:21

Știați vorba: baba suferă la frumusețe? Ei bine, o femeie din Iași a simțit din plin această zicală, atunci când a ajuns să scoată din buzunar, pentru un vopsit, peste 1.000 de lei. 

O femeie din Iași s-a decis să-și schimbe culoarea părului, așa că a apelat la serviciile unui salon de înfrumusețare din Botoșani. Mare i-a fost mirarea atunci când a văzut că, pentru un decolorat și un vopsit, a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 1.035 lei.

NU RATA – CÂŢI BANI PLĂTEŞTE OANA ZĂVORANU PE LUNĂ LA SALON: „E PIELEA AFURISITĂ PE MINE”

Șocată de cele întâmplate, aceasta a povestit întreaga întâmplare în mediul online, acolo unde a mărturisit că serviciile la care a apelat nu au fost nici pe departe cele așteptate. Mai mult, femeia a avut parte de un tratament traumatizant.

”Asistentele aveau niște mâini de parca ar fi lucrat în șantier. Una nu știa cum să te smulgă mai tare de păr, alta cum să îți bage degetele în ochi mai bine”, a scris femeia pe o rețea de socializare.

Bon

I s-a vopsit doar jumătate din păr, cu suma de 1.035 lei

După toate cele îndurate, femeia a mai povestit că, pentru suma de 1.035 lei i s-a vopsit numai jumătate din păr.

CITEȘTE ȘI – SEXY-ASISTENTA DE LA “NEATZA” S-A ÎMPĂCAT CU IUBI DE LA „NOAPTEA TÂRZIU”. “PREȚUL” RECONCILIERII A FOST…

″În cazul în care Dumnezeu te înzestrează cu un par foarte bogat, în acel salon este un dezavantaj complet! Șefa și “asistentele” ei nu reușesc să ia o pauză de la pufneli și mirări, că vai ce par des, că vai intră multă vopsea, se mirau ca și cum era ceva ce nu s-a văzut până la Paris!! Îți propun o tehnica hoțească, că vai vă putem face doar jumătate de cap ca să nu vă coste peste 1000 de Lei!!! Am mers pe varianta asta până la urmă, că deja părea de groază și părea că urmează să te falimenteze complet!!

Concluzia: Salonul, unde clientul ar fi trebuit să aibă parte de un balayage complet superb, dar în schimb s-a ales cu jumătatea de cap făcut și multe pretexte de furtișaguri din partea unor oameni de nimic!!!”, a mai povestit femeia.