Cum a ajuns Jador în anturajul lui Mario Fresh. Acum sunt prieteni de nedespărțit și fac mii de euro împreună

Publicat: 15/06/2020 | 11:05

Acum ceva timp, Jador a intrat în anturajul lui Mario Fresh, iar acum sunt cei mai buni prieteni. La grupul lor îi adăugăm pe Alex Velea și Lino Golden, iar gașca este completă. Ceea ce nu știu fanii este cum a intrat, de fapt, Jador în această prietenie și cum a ajuns să facă mii de euro alături de cei de la Golden Boy Society.

Prietenia dintre Jador, Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea a început odată cu lansarea melodiei „Dau Moda”, care a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe Youtube.

NU RATA – CUM A APĂRUT COLABORAREA DINTRE JADOR ȘI LINO GOLDEN, CARE RUPE YOUTUBE-UL ÎN DOUĂ. ALEX VELEA EXPLICĂ TOT: „ÎNTR-O ORĂ AM AVUT O MANEA”

Într-un vlog postat de Alex Velea, artistul a povestit cum anume s-au împrietenit cei de la Golden Boy Society cu Jador, cântărețul care mergea pe o altă latură a muzicii –  manelele. Alex Velea a declarat că știa că Jador este un artist talentat, iar pentru a lansat melodia care a rupt în două România, aveau nevoie de un om ca el.

Jador și Golden Boy Society, prietenie cu beneficii de mii de euro

De aici și până la o prietenie de durată nu a mai fost decât un singur pas, căci acum, Jador nu doar că lansează melodii în compania băieților de la Golden Boy Society, ci își petrece majoritatea timpului alături de ei. Mai mult, artiștii au reușit, împreună, să câștige mii de euro!

„Nu ne-a fost foarte greu să facem treaba asta, pentru că noi suntem ascultători ai genului, ne place muzica în general, indiferent de stil, așa că într-o oră am avut o manea care ulterior a devenit virală.

CITEȘTE ȘI- JADOR ŞI LINO GOLDEN AU SPART TOPURILE CU MELODIA ASTA ÎN DOAR CÂTEVA ORE DE LA APARIŢIA VIDEOCLIPULUI! ALEX VELEA, REACŢIE WOW: “NU V-AŢI AŞTEPTAT LA…”

La scurt timp după ce a apărut pe internet această piesă au început să curgă mesajele, să ne întrebe lumea când lansăm piesa. A început să ne bântuie piesa asta, era clar că trebuia să o scoatem. L-am contactat pe Jador, pentru că trebuia să punem puțin urban, l-am pus și pe Lino. A fost o reală plăcere să lucrăm cu Jador și cu Desanto, a ieșit o piesă ritmată, care sper să vă bucure inimile!” a spus Alex Velea, în vlogul postat pe contul său de Youtube.