Cum a ajuns Andra jurată la Românii au Talent de la Pro TV! Cătălin Măruță a ajutat-o

Publicat: 21/02/2020 | 12:56

Andra Măruță este o prezență carismatică în juriul ”Românii au Talent”, iar vedeta se bucură, din plin, de fiecare ediție. Inițial, nu s-ar fi gândit că va face parte din echipa emisiunii cu mare priză la public, propunerea fiind una surprinzătoare.

Andra spune că știa formatul emisiunii din alte țări, iar vestea că în România va apărea ”Românii au Talent” a bucurat-o foarte mult. De la bun început și-a dat seama că va fi vorba despre o experiență minunată, iar realitatea i-a întrecut așteptările.

”A fost o surpriză propunerea, cunoșteam formatul din ale țări și m-am bucurat că îl vom avea și în România. Am acceptat imediat. Aveam deja experiența pozitivă a emisiunii “O-la-la”, acolo eram gazda show-ului, care era lider de audiență, iar asta îmi dăduse încredere. “Românii au talent” părea o experiență minunată, cu toate ingredientele ca să cucerească publicul. Evident, nu regret nicio secundă că am spus DA!”, a mărturisit Andra pentru libertatea.ro.

Cătălin Măruță, ”omul de încredere” al Andrei

Chiar dacă ultima decizie îi aparține, Andra recunoaște că se consultă, de fiecare dată, cu Cătălin Măruță, și așa s-a întâmplat și atunci când a apărut propunerea ca ea să facă parte din juriul ”Românii au Talent”.

”Da, discut cu Cătălin de obicei, din mai multe motive: în primul rând, pentru că multe decizii pe care le iau îl afectează și pe el. E vorba despre timpul nostru, cât timp lucrăm, uneori chiar departe de casă. În al doilea rând, pentru că am mare încredere în părerea lui. De exemplu, în acest caz, el deja lucra în televiziune de mulți ani și înțelegea mai bine decât mine în ce fel de proiect intru, ce efort va presupune și mă putea sfătui cum să îmi împart timpul mai bine. Nu în ultimul rând, când vorbesc cu el, de multe ori mi se clarifică și mie ce vreau cu adevărat. Decizia tot eu o iau, dar discuția cu un om în care am încredere mă face să văd lucrurile mai limpede”, a mai spus Andra, potrivit sursei citate mai sus.