Cum a aflat Gigi Becali că va deveni bunic. “M-am dus acasă și…”

Publicat: 26/12/2019 | 10:57

Gigi Becali este în culmea fericirii, şi-a măritat fata cea mare, pe Theodora, iar la scurt timp a aflat vestea cea mare, va deveni bunic. Proaspăt căsătorită, tânăra va aduce pe lume primul său copil şi primul nepot pentru patronul FCSB-ului. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate de CIAO.RO, AICI.

În primă fază, Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a negat că Theodora ar fi însărcinată. Dar, de Crăciun, latifundiarul din Pipera a confirmat faptul că va deveni bunic. Milionarul a povestit și cum a aflat vestea cea mare.

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!„, a spus Gigi Becali.

(VEZI ȘI: LUMINIȚA ȘI GIGI BECALI AU PLÂNS ÎN NOAPTEA NUNȚII FIICEI LOR)

Theodora Becali și Mihai Mincu, nuntă ca-n basme

Theodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu, la mijlocul lunii octombrie. Într-o joi au făcut cununia civilă, iar în prima sâmbătă au rezolvat-o pe cea religioasă, urmată de o mega-petrecere de nuntă la Palatul Snagov. Theodora a stabilit, atunci, noul record național la încasări. Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, fata lui Gigi Becali a câștigat, într-o singură noapte, o avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă, aproximativ un milion de euro.

(NU RATA: ANDRA MĂRUŢĂ, SURPRIZĂ PENTRU FIICA LUI GIGI BECALI)

Lux și opulență cum doar la Hollywood mai poți întâlni. Asta s-a întâmplat la petrecerea în care patronul de la FCSB ar fi investit nu mai puțin de 500.000 de euro. Au participat 1.000 de invitați, printre care politicieni, milionari, sportivi de top și multe, multe alte VIP-uri alese pe sprânceană. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, acolo unde meniul a costat aproximativ 110 euro de persoană. Oferta culinară, pe măsură.