Cum a aflat Florin Muntean că Ciprian Marica este amantul soției sale. Declarații în premieră: „A început să vorbească extrem de tare și…”

Publicat: 03/05/2020 | 15:53

În plin scandal amoros, toată se întrebă cu a aflat Florin Muntean, soțul amantei lui Ciprian Marica, de aventura ascunsă a celor doi. Fostul internațional a apărut o filmare cu soția prietenului său, într-un hotel din Cluj.

Imaginile sunt filmate în vara anului 2019. Se pare că bărbatul bănuia de luni bune că soția lui este infidelă, însă nu știa cu cine îl înșală.

Potrivit, Impact.ro, soțul Anei Muntean să bănuiască că ce este neînregulă după ce a văzut că tânăra stătea ore întregi la toaletă cu telefonul și voia să meargă din ce în ce mai des la București. Așa că a pus în aplicare un plan.

Atunci, bărbatul să verifice orice mișcare a soției, însă a avut un șoc când a descoperit că amantul Anei era chiar bunul lui prieten, Ciprian Marica după ce „i-a umblat” în telefon soției sale.

Condiția nu a fost îndeplinită

După ce i-a prins la hotel, Florin Muntean și Marica au avut o discuție, în urma căreia au convenit de comun acord că episodul neplăcut să rămână între ei atâta timp cât îi spune Ioanei Marcu, mama celor doi copii ai fotbalistului.

„Ciprian și-a dat seama că ceva nu este în regulă și nu a deschis ușa hotelului atunci când cineva a ciocănit. Mai apoi, Florin a început să vorbească extrem de tare de pe palier, iar Marica a decis să deschidă ușa de teamă că alte persoane cazate în hotel ar putea auzi”, au dezvăluit surse din apropierea fostului fotbalist.

Chiar dacă a rănit-o, Ioana s-a hotărât să îl ierte. La aproape un an de la aventură dintre Ciprian Marica și Ana Muntean, în presă a apărut un filmuleț senzațional care arată cum Marica avea o relație amoroasă cu soția lui Florin Muntean.

Crede că Ana Muntean a publicat filmarea

Surse amintite mai spun și că fostul internațional este convins că amanta lui este cea care a dat presei imaginile compromițătoare.

„Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală.

În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”.