Cum a aflat durul Cătălin Moroșanu că nu există Moș Crăciun: ”Atunci am avut dezamăgirea…”

Publicat: 23/12/2019 | 23:02

Unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din România a făcut mărturisiri uluitoare despre perioada copilăriei. Durul Cătălin Moroșanu a fost extrem de dezamăgit în momentul când a aflat cine îi punea cadourile sub bradul de Crăciun. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile sale savuroase. (CITEȘTE ȘI: ”COBRA” A ATACAT-O LA UANDERFUL PE DETONATOAREA ANDRA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Cătălin Moroșanu la unul dintre evenimentele mondene organizate în Capitală, Gala de excelență „Suflete. Oameni. Speranțe”. (NU RATA: BODYGUARZII DIN NUBA AU COBORÂT-O DE PE MASĂ PE FOSTA PREMIANTĂ DE LA ”NEXT TOP MODEL”!)

Cu puțin timp înainte de a urca pe scenă, unde a primit premiul de excelență pentru performanțele sportive, Cătălin Moroșanu a oferit un interviu în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Durul Moroșanu a făcut mărturisiri senzaționale despre perioada copilăriei. (VEZI ȘI: ”REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA A FOST CONDAMNAT LA 100 DE ZILE DE ÎNCHISOARE)

”Sunt eu proastă că am dat bani pe jucărie!”

Sărbătorile erau clasice, cu Moș Crăciun, cu bomboane și ciocolată în brad. Desfăceam bomboanele, le mâncam, iar apoi puneam ambalajul în brad ca să nu vadă mama. Lucruri frumoase pe care le-am trăit. Crăciunul are farmecul lui. Ne strânge pe toți la un loc și ne bucurăm de fiecare moment. Nu îi scriam lui Moș Crăciun. Așteptam cu nerăbdare cadourile. La vârsta de 10 ani mi-am dat seama că e mama. Știu că mi-a adus o mitralieră și fix a doua zi am stricat-o. A venit mama la mine și mi-a zis: «Sunt eu proastă că am dat bani pe jucărie!», iar eu am rămas surprins că nu era cadoul de la Moș Crăciun. Atunci am avut o mare dezamăgire. Pe la vârsta de 10 ani mi-am dat seama că Moș Crăciun nu există, dar eu cred că toți în inima noastră avem nevoie de un Moș Crăciun. Această sărbătoare are un farmec aparte și cred că toți avem nevoie de un Moș Crăciun”, a declarat Cătălin Moroșanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cătălin Moroșanu, mărturisiri uluitoare

Cătălin Moroșanu a participat la ”Ferma”

Cătălin Moroșanu a participat la emisiunea ”Ferma” – difuzată de Pro TV – și a fost apreciat pentru prestația pe care a avut-o. Luptătorul este, acum, consilier județean la Iași și, așa cum prevede legea, și-a completat declarația de avere.

La rubrica veniturilor anuale, Cătălin Moroşanu a menționat că a încasat 2.665 de lei de la Consiliul Judeţean Iaşi, 30.000 de euro în urma participării la luptele de K1 şi 24.000 de euro din „drepturi autor – imagine TV”. Dacă ne referim strict la suma de 24.000 de euro, se poate observa că banii au fost încasați exact în perioada în care luptătorul a participat la ”Ferma” de la Pro TV.

Cătălin Moroșanu stă bine la capitolul ”finanțe”, iar aparițiile la televiziune i-au adus bani frumoși:

  • 10.000 euro (în 2013)
  •  15.000 euro (în 2014)
  •  30.000 euro (în 2015)
  •  5.000 euro (în 2016)
  •  16.000 euro (în 2017)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)