Culmea ironiei! Trei hoți au fost arestați după ce au pierdut la locul faptei declarația pe proprie răspundere

Publicat: 28/04/2020 | 18:23

Lucrurile nu am mers prea  bine pentru trei hoți din Franța. Chiar dacă au reușit să fugă, au fost imediat prinși de către autorități, pentru că au pierdut la locul faptei declarația pe proprie răspundere.

Trei hoți ghinioniști au încercat să jefuiască o cramă de vinuri din regiunea Bordeaux, Franţa. Însă norocul nu a fost de parte lor. Potrivit Mediafax, totul s-a petrecut vinerea trecută, când cei trei hoți au mers la o cramă din regiune cu scopul de a fura. În timp ce doi dintre ei au distras atenţia proprietarului de vinuri, al treilea a mers în camera unde se afla casa de marcat. (CITEȘTE ȘI: TOȚI ROMÂNII TREBUIE SĂ ȘTIE ASTA! CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE STARE DE URGENȚĂ ȘI STAREA DE ALERTĂ)

Însă toată operațiunea a mers prost, în casa de marcat au găsit doar 40 de euro, au fost demascaţi de vânzătorul care a reuşit să-i pună pe fugă, iar în grabă, cei trei au pierdut declaraţia pe proprie răspundere necesară pentru a ieşi din casă pe timp de izolare. (VEZI ȘI: REACȚIA IRONICĂ A VICEPRIMARULUI DIN SUCEAVA LA CLIPUL CU TÂNĂRUL CARE FURĂ DEZINFECTANT DIN SCARA BLOCULUI)

Astfel, atunci când autoritățile au fost chemate nu au întâmpinat mari greutăți îi ai găsi, doar au mers la adresa indicată în declarație și au reușit să îi prindă. Cei trei bărbați în vârstă de 36, 41 şi 45 au fost arestați și o să fie judecaţi la Curtea Penală din Bordeaux