Culiță Sterp s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua pentru că a lăsat-o însărcinată din greșeală?! Imaginea care a pus pe toată lumea pe gânduri

Publicat: 10/12/2019 | 11:47

Legătura sentimentală dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua îi ține pe fani cu sufletele la gură. Mult așteptata împăcare nu mai este un vis… irealizabil și, mai mult, Culiță Sterp și-a pus urmăritorii online pe gânduri.

Acesta a postat o fotografie în care apare, în fața bradului de Crăciun, ținând în brațe doi copilași, iar cei mai mulți dintre internauți s-au întrebat dacă acesta nu este, cumva un semn. Împăcarea cu frumoasa Carmen de la Sălciua a dat și naștere unor speculații, unele dintre ele rotindu-se în jurul ideii că artista a fost lăsată însărcinată de către Culiță Sterp, de unde și grăbita revenire la sentimente mai bune.

După ce s-au împăcat, Carmen de la Sălciua i-a transmis un mesaj emoționant lui Culiță Sterp. “Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ???? Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp.

„Te prinde bine această postură de tătic ???????? / Așa și trebuie ???? / Ce drăguți sunteți ???????????? /  Și Carmen ce zice?” , au fost patru dintre comentariile pe care le-a primit Culiță Sterp în dreptul fotografiei.

Culiță Sterp, despre a doua nuntă cu Carmen

Împăcarea despre care s-a vorbit atât de mult în showbizul autohton i-a determinat pe fanii lui Culiță Sterp să întrebe dacă nu ia în calcul a doua nuntă cu Carmen de la Sălciua. Divorțul a fost un cu scântei, ce-i drept, însă amintirile ceva mai delicate pot fi uitate foarte ușor atunci când doi foști soți se decid să… îngroape securea războiului.

Culiță Sterp a precizat că relația dintre el și Carmen merge foarte bine, în momentul de față, numai că au decis să apară mai rar în public și să evite întrebările incomode. “Nu îmi mai trebuie! (n. red. – referindu-se la o eventuală a doua nuntă) Am fost o dată cununat, aşa că este suficient. Noi suntem acum fericiţi aşa, necăsătoriţi, şi încercăm să evităm, pe cât posibil, apariţiile în presă şi interviurile”, a declarat Culiță Sterp într-un interviu acordat pentru spynews.ro.