Culiță Sterp, ofertă să participe la “Survivor România”! “Sunt înalt, sportiv și…” Ce răspuns a dat artistul

Publicat: 20/04/2020 | 15:19

Culiță Sterp a avut șansa să participe la “Survivor România”, show difuzat de Kanal D, însă programul încărcat l-a obligat să refuse oferta. Propunerea a venit cu mult timp înainte să înceapă pandemia de COVID-19, într-un moment în care artistul avea programate numeroase concertele și alte apariții în public.

VEZI AICI: CULIȚĂ STERP A RUPT TĂCEREA. CE RELAȚIE ARE ÎN PREZENT CU CARMEN DE LA SĂLCIUA. “SUNTEM…”

Mi s-a propus sa particip, recunosc. Însă, nu am acceptat, fiindcă programul meu de artist nu îmi permitea să ajung în Republica Dominicană. Nu puteam, aveam proiecte importante. Asta a fost atunci!”, a dezvăluit Culiță Sterp potrivit wowbiz.ro.

Îl laudă pe fratele său, Iancu

Aflat în izolare, artistul susține că ar fi făcut față cerințelor show-ului. Totodată, l-a lăudat pe fratele său, Iancu, care în prezent este în Republia Dominicană, fiind unul dintre concurenții de la “Survivor România”.

Glumind puțin, dacă știam că va veni pandemia de coronavirus, cine știe, poate eram acum acolo. Aveam și eu abilități, sunt înalt, sportiv, am dexteritate la aruncări, sigur, m-aș fi descurcat. Pe de altă parte, Iancu este mai bun decât mine și mă bucur pentru el că face o figură frumoasă în competiție”, a mai spus Culiță Sterp.

NU RATA: CULIŢĂ ŞI IANCU STERP, LA MOMENTUL ADEVĂRULUI. “COLEGII RÂDEAU DE NUMELE NOASTRE!” CARE DINTRE FRAŢI A DUS MAI DEPARTE AFACEREA CU OI A FAMILIEI

O să dau ce e mai bun din mine. O să lupt ca să îmi demonstrez că locul meu e acolo. Nu cred că o să mă accidentez, pentru că mă știu pe mine, sunt puternic. O să am nevoie însă de un strop de noroc, să nu-mi pierd răbdarea. Votați-mă dacă vreți să rămân acolo cât mai mult”, a transmis Iancu Sterp înainte de a pleca în Republica Dominicană.