Culiță Sterp, mesaj controversat, de Ziua Îndrăgostiților. Se anunță o nouă despărțire?

Publicat: 14/02/2020 | 15:10

Ziua Îndrăgostiților este un bun prilej pentru toți cei care se iubesc să-și declare dragostea și să serbeze cum se cuvine. Deși s-au împăcat și susțin că se înțeleg foarte bine, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp par a avea din nou relația în aer. 

S-au împăcat și toată lumea s-a bucurat că, în sfârșit, au ajuns să fie tot împreună. Cu toate acestea, azi, de Ziua Îndrăgostiților, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu s-au afișat împreună și nici nu au postat vreun mesaj, unul pentru celălalt. Însă, surpriza de-abia acum vine! Culiță Sterp a postat, totuși, un mesaj pe Instagramul său, însă lasă loc de mari interpretări.

Pe instastory, artistul a postat următorul mesaj controversat, iar fanii s-au gândit imedait că există din nou probleme în paradis, între el și Carmen de la Sălciua. „Surprinde-ți iubitul de Valentine`s Day, spune-i că mă iubești pe mine” a scris Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva există probleme serioase între el și Carmen de la Sălciua sau dacă totul nu este decât un joc și o simplă glumă.

Culiță Sterp nu a vizitat-o pe Carmen de la Sălciua, după ce artista a avut probleme de sănătate

Zilele trecute, Carmen de la Sălciua a ajuns pe mâna medicilor, după ce a acuzat mai multe probleme de sănătate. Artista este supărată tare, căci Culiță nici măcar nu a venit să o viziteze.

”Când Carmen de la Sălciua și-a dat seama că iubitul ei, Culiță Sterp, nu va veni la ea, să o viziteze, să îi fie alături, a ieșit scandalul. S-au certat cumplit, la telefon, ea se simte dezamgită la maximum de comportamentul lui, iar relația lșor, oricum fragilă, e acum într-un picior. Și, la ce discuții au, nu m-ar mira să se despartă, din nou”a declarat pentru wowbiz.ro o sursă apropiată a artistei.