Culiță Sterp, la un pas de eliminare din competiția Survivor România! Ce a transmis mama acestuia, după ce artistul a încălcat regulile. „Mă rog ca să îl ierte”

Publicat: 22/04/2021 | 20:18

Culiță Sterp este în pericol de eliminare. Artistul a încălcat regulile competiției Survivor România, iar acest lucru va avea consecințe. Mama tânărului se roagă ca fiul ei să fie iertat și să i se permită să continue lupta.

Mama Geta a fost extrem de supărată atunci când a aflat că fiul ei este în pericol de eliminare. Femeia i-a luat apărarea și a transmis un mesaj pentru producătorii emisiunii. Aceasta îi roagă să îl ierte și să nu îl trimită acasă. (CITEȘTE ȘI: ÎNSĂRCINATĂ ÎN 7 LUNI, DANIELA ILIESCU A IZBUCNIT ÎN LACRIMI DUPĂ CE A PRIMIT UN MESAJ DESPRE CULIȚĂ STERP)

„El s-a rătăcit prin junglă. E așa o greșeală majoră? La cât e de mare jungla acolo putea să se rătăcească și o săptămână… Dacă aș avea de cine să mă rog ca să îl ierte…eu asta aș face”, a spus mama lui Culiță Sterp, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Consiliu de urgență la Survicor România

În acesta seara, pentru a doua oară se va întruni un Consiliu de urgență la Survivor România. Doi dintre Faimoși au încălcat regulile și urmează să afle care vor fi consecințele faptelor lor. Cei aflați în vizor sunt Sebastian Chitoșca și Culiță Sterp. (VEZI ȘI: CULIȚĂ STERP, DECLARAȚII EMOȚIONANTE DESPRE PERSOANA PE CARE S-A BAZAT ÎNTOTDEAUNA: „ESTE EROUL MEU”)

Cei doi au încălcat regulamentul emisiunii. Culiță Sterp s-a îndepărtat prea mult de tabăra Faimoșilor, ajungând să se rătăcească în junglă, motiv pentru care a fost alertată Pază de Coastă și Poliția locală.

„Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luăm rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe”,  va anunța Daniel Pavel.

 

Sursa foto: captura Kanal d