Culiță Sterp, ironii la adresa Andreei Antonescu: „E Alexandra Stan doi!” 

Publicat: 26/02/2021 | 21:41

 

Andreea Antonescu este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România, iar acest lucru nu pare să fie pe placul colegilor săi. Nici bine nu a ajuns în echipă că au și început ironiile la adresa ei. Băieții o consideră următoarea Alexandra Stan. 

La sosirea în Republica Dominicană, Andreea Antonescu a declarat că e ferm convinsă să facă față oricăror provocări, colegii săi nu sunt de aceeași părere. Culiță Sterp a fost cel mai dezamăgit de faptul că în echipa lui a venit doar jumătatea trupei Andre, iar Războinicilor li s-au alăturat t Szidonia Szasz, Romina Geczi și Marius Crăciun.

„Am o stare bună de spirit, suntem bine, ne-am înțeles bine, nu au mai existat certuri, mergem înainte. Am o presimțire că suntem dezavantajați, pentru că lor le-au venit forțe proaspete, nouă doar una. O să aducă și Andreea două puncte, avem încredere în ea, s-a antrenat ieri. O să vedeți că o să aducă două puncte. O vreau pe Georgiana înapoi. , a spus Culiță Sterp.

CITEȘTE ȘI LOGODNICUL ELENEI MARIN A RĂBUFNIT, DUPĂ CE ALEX VELEA ȘI ANTONIA I-AU LUAT APĂRAREA LUI ZANNI: ”OARE, EI AȘA ÎȘI ÎNVAȚĂ COPIII?”

Ce spune Zanni despre venirea Andreei Antonescu în competiție

De cealaltă parte, Zanni o critică și mai dur pe Andreea Antonescu. Faimosul declară că vedeta este o cauză pierdută și că nu există nicio șansă să se imobilizeze.

” Colegii spun că e Alexandra Stan doi, dar nu. Alexandra nu trecea de o scară, ea avea frici. Andreea nu are multe frici, dar nici vână în sânge. Ea nu știa să arunce, picior cu mâna greșită. Sunt oameni care au nevoie de instrucțiuni pentru membrele pe care le au. Nu mi se pare că are vreo șansă să se mobilizeze, e imposibil. ” , a declarat Zanni.

VEZI ȘI CINE VA CÂȘTIGA SURVIVOR ROMÂNIA 2021. SURPRIZA ESTE URIAȘĂ!