Culiță Sterp, în doliu înainte de sărbătorile de iarnă. Declarațiile emoționante ale cântărețului:“E o zi tristă, socrul a murit…”

Publicat: 17/12/2019 | 14:29

Culiță Sterp este în doliu… astăzi a primit un telefon, în urma căruia a fost anunțat că un membru al familiei sale s-a stins din viață. Cântărețul a împărtășit cu prietenii și fanii momentele delicate pe care le traversează, iar aceștia i-au trimit sute de mesaje în privat.

Citește și: Culiță Sterp s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua pentru că a lăsat-o însărcinată din greșeală?! Imaginea care a pus pe toată lumea pe gânduri

Culiță Sterp, în doliu după moartea unui membru al familiei

Cântărețul Culiță Sterp a fost sunat în această după-amiază de sora lui mai mare, care plângea la telefon. Aceasta i-a spus că socrul ei a murit, iar artistul s-a urcat repede în mașină și a mers să-i fie alături. El nu s-a dus singur, ci împreună cu mama sa și… în timp ce era la volan s-a înregistrat în timp ce dezvăluia drama care s-a abătut asupra familiei sale înainte de sărbătorile de iarnă.

“Este o zi mai tristă, este un eveniment trist în familia noastră. Socrul surorii mele tocmai ce-a plecat dintre noi. Mergem să fim alături de ei… Și am luat-o cu mine pe mama mea”, a spus Culiță Sterp într-o filmare urcată pe Instagram Stories.

Citește și: Carusel emoțional pentru Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp