Culiță Sterp îi face “cu forța” poftele iubitei însărcinate: „Dacă nu mănânci, înseamnă că nu ești gravidă”

Publicat: 12/06/2021 | 19:24

Mai este foarte puțin până când Daniela Iliescu, iubita lui Culiță, va aduce pe lume primul lor copil. Viitoarea mămică nu are cine știe ce pofte, însă artistul o răsfață oriunde și nu-i pasă de părerile oamenilor, căci el face ce simte și cum simte pentru femeia vieții lui.

Pe ultima sută de metri înainte de a deveni părinți, Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ieșit la o terasă pentru a se relaxa, însă artistul a lăsat-o singură pe viitoarea mămică, preț de câteva momente și s-a întors cu o surpriză.

Fără să-i pese de părerile oamenilor, Culiță a cumpărat o pungă plină cu cireșe pentru iubita lui și i-a adus-o la masa la care stăteau cei doi la terasă, făcând și puțin haz de necaz. I-a pus-o în față, iar aceasta a rămas fără replică. Pentru că pe masă mai avea 3 prăjituri delicioase, graviduța nu prea a fost interesată de „oferta” lui Culiță și au dat-o dintr-o glumă în alta.

„Dacă nu mănânci niște cireșe, înseamnă că tu ai înghițit o minge de baschet, tu nu ești gravidă.

Ai luat cireșe?

Da, ia vezi, îți plac?

Mănânci?

Obligată?

Nu ți-e poftă?

Lasă, că le mănânc eu dacă nu le mănânci tu, nu e problemă” a fost dialogul amuzant dintre cei doi.

Culiță i-a adus iubitei însărcinate cireșe, la terasă / Sursă foto: captură Instagram

Cum a reacționat Culiță, după ce și-a revăzut iubita, la revenirea în țară

Când a ajuns acasă la iubita lui în Hațeg, Culiță a mărturisit că a avut emoții incredibile.

„Când am văzut-o, vai de capul meu, am zis că nu mai ajungeam la momentul ăsta odată. Așteptam să intru pe ușa asta, Doamne Dumnezeule!”, a spus cântărețul.

Aceleași emoții le-a împărtășit și Daniela „L-am îmbrățișat, nu-mi venea să-i mai dau drumul. L-am văzut slab ca în liceu”.

Acum cât timp s-a îndrăgostit Culiță de Daniela

Din liceu se cunosc Daniela și Culiță, fiind chiar colegi de clasă și prieteni foarte buni. Aveau să povestească totul într-un clip pe YouTube. Daniela spunea, la scurt timp după ce s-a întors de la Survivor România, că al ei iubit arată ca-n vremea liceului! Le-a arătat apoi fanilor fotografiile! 

Culiță și Daniela urmează să devină părinți / Sursă foto: Instagram

La 16 ani aveai iubit, alea sunt relații așa de copii. Îmi plăcea rău de ea în liceu, era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun. Tu, frumoaso, în primul rând mă bucur că am avut o prietenă și o colegă atât de nebună și de bună și că o să o am în continuare pentru că sunt sigur că o să rămânem la fel de buni prieteni sau poate și mai buni. Tu…glumele tale…râsul ala al tău, de când începeai, uitai să te mai oprești.  Când mă gândesc, u știu ce să fac, să râd că au fost sau să plâng că se termină. Tu ai fost emblema fetelor din clasa asta și tu știi.

Ca să vedeți cum le unește Dumnezeu pe toate. Asta e de acum 10 ani” a spus Culiță, recent.