Culiță Sterp flirtează cu Maria Chițu?! Dezvăluirile făcute de concurentă: ”S-a băgat în seamă”

Publicat: 24/04/2021 | 13:11

De când a intrat în competiția ”Survivor România”, Maria Chițu a făcut furori în rândul concurenților. Dezvăluirile făcute de blondină, în ediția din această seară, vor stârni însă numeroase controverse.

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pe un traseu spectaculos, doar pe apă. Vor fi lupte intense, solicitante, pline de adrenalină, care îi vor pune în dificultate pe concurenți. (CITEȘTE ȘI: DANIELA VA NAȘTE FĂRĂ CULIȚĂ STERP ALĂTURI DE EA? MAMA GETA SPUNE TOTUL: „NU AU CREZUT CĂ VA STA AȘA MULT”)

Maria Chițu, însă, va fi în prim-plan în noua ediție a show-ului de la Kanal D. Războinica va avea un schimb de replici cu Sorin, pe care l-a făcut nesimțit din cauza atitudinii concurentului vis-a-vis de ea. Ulterior, pe parcursul Consiliului de Nominalizare. Maria Chițu face o dezvăluire șocantă.

Potrivit acesteia, în ciuda faptului că are o iubită însărcinată acasă… Culiță Sterp ar fi flirtat cu ea. (VEZI ȘI: CULIȚĂ STERP, LA UN PAS DE ELIMINARE DIN COMPETIȚIA SURVIVOR ROMÂNIA! CE A TRANSMIS MAMA ACESTUIA, DUPĂ CE ARTISTUL A ÎNCĂLCAT REGULILE. „MĂ ROG CA SĂ ÎL IERTE”)

”În primul rând, Culiță s-a băgat în seamă și a spus anumite lucruri și am comentat la ce a spus el…”, este o parte din dezvăluirea făcută de Maria. Colegii lui Culiță nu cred, însă, spusele Războinicei și consideră că Războinica încearcă doar să atragă atenția asupra sa.