Culiță Sterp dezvăluie motivul despărțirii de Carmen de la Sălciua: „Mereu apăreau…” .

Publicat: 23/03/2020 | 18:54

Cântărețul de muzică populară Culiță Sterp revine cu noi informații despre divorțul de fosta sa soție, Carmen de la Sălciua. Cei doi susțin că după multe mai multe despărițiri „false” acum și-au spus adio pentru totdeauna.

Fanii lor sunt însă foarte curioși dacă aceste informații sunt într-adevăr reale. Așa că, fanii artistului l-au luat pe acesta la întrebări, mai ales că cei doi urmau să lanseze o piesă împreună.

Prima întrebare a fost despre motivul despărțirii de Carmen de la Sălciua. Artistul a fost și de această data deschis și sincer cu fanii lui și a dat un răspuns extrem de clar.

„Noi am încercat de câteva ori să ne împăcăm, dar nu a mers. Nu dau vina nici pe ea, nici pe mine, dar mereu apăreau discuții din trecut. Eu acum îi doresc multă sănătate și fericire și să își găsească un băiat așa cum caută ea. Adică, perfect!”, a fost răspunsul lui Culiță, lăsând de înțeles că nu mai era pe placul fostei soții.

Ce relație au acum

De asemenea, fanii au fost curioși și în ce ape se scaldă acum relația lor. „Din partea mea, am rămas prieteni și colegi. O să ne mai vedem și trebuie să dăm dovadă de respect și maturitate. Dacă nu s-a putut între noi, nu înseamnă că trebuie să fim dușmani”, a precizat Culița Sterp.

Întrebat pe Instagram de ce nu va mai avea loc lansarea piesei, Culiță a răspuns că nici el, dar nici Carmen nu pot juca teatru în clipul piesei.

„Pentru că nu putem să jucăm teatru în clip dacă e fiecare pe drumul lui și nici nu ar fi corect să ne prefacem în fața voastră. Poate o să o postez fără clip, asta dacă este și ea de acord. Nu ar fi ok să iau doar eu decizia asta”, a încheiat Culiță Sterp.