Culiță Sterp deja a dat-o uitării pe Carmen de la Sălciua! Artistul deja își face planuri: „O nevastă și cel puțin doi copii”

Publicat: 23/03/2020 | 17:32

Au avut o căsnicie frumoasă, s-au iubit, dar s-au despărțit. Și-au dat încă o șansă, însă nici atunci lucrurile nu au mers și au fost nevoiți să-și spună „adio” de nenumărate ori. Cu toate acestea, la un moment dat au considerat că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate, iar acum, fiecare își face planuri pentru viața lui. 

Culiță Sterp păstrează constant legătura cu fanii lui, motiv pentru care le răspunde acestora la toate întrebările, chiar dacă unele dintre ele sunt extrem de intime și incomode.

Așa se face că pe contul lui de Instagram, artistul a primit o astfel de întrebare din partea unui internaut care a vrut să știe cum se vede cântărețul peste 5 ani. Fără să stea prea mult pe gânduri, Culiță Sterp i-a mărturisit acestuia că se vede cu o familie, așezat la casa lui.

”Cu o nevastă și cel puțin doi copii. Dacă mă ajută bunul Dumnezeu”, a fost răspunsul lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp și-a anulat toate evenimentele

În contextul pandemiei de coronavirus, Culiță Sterp a fost nevoit să pună stop activității artistice și a fost împins de circumstanțe să-și anuleze toate evenimentele, căci sănătatea este pe primul plan. De asemenea, pe conturile ei de pe rețelele de socializare, Carmen de la Sălciua și-a informat fanii că a apelat la aceeași metodă, pentru a fi în siguranță și pentru a nu se expune riscului Covid-19.