Culiță Sterp a uitat-o pe Carmen de la Sălciua! A înlocuit-o cu una dintre concurentele de la Puterea Dragostei: „Am renunțat la ea și te-am ales pe tine, viața mea”

Publicat: 18/04/2020 | 20:24

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua pare că și-au spus adio definitiv. Cei doi și-au încheiat atât relația cât și colaborările muzicale și au mers pe drumuri separate.

Recent, Culiță Sterp a scos o nouă piesă în colaborare cu Jador. Melodia se numește „Am renunțat la ea” și pare că este menită să clarifice lucrurile. Versurile vorbesc despre o despărțire și despre o nouă poveste de dragoste. Se pare că, artistul a renunțat la tot ce însemna vechea relație și se concentrează pe o iubire nouă. „Cu tine stau acum în brațe, nu cu ea/ Am renunțat la ea și te-am ales pe tine, viața mea”, spune Culiță în piesa poaspăt lansată. (CITEȘTE ȘI: VESTE DEZASTRUOASĂ PENTRU PRO TV! E OFICIAL. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU SHOW-UL ROMÂNII AU TALENT)

Melodia celor doi cântăreți a fost lansată doar de câteva ore și deja ocupă un loc fruntaș în trending, pe YouTube. Clipul a strâns numeroase vizualizări și aprecieri. În videoclip, alături de Culiță Sterp și Jador mai apar și două fete. Ele sunt Ana Lintaru și Bia, foste concurente ale emisiunii Puterea Dragostei. (VEZI ȘI: CULIȚĂ STERP A RUPT TĂCEREA. CE RELAȚIE ARE ÎN PREZENT CU CARMEN DE LA SĂLCIUA. “SUNTEM…”)

În videoclip, Ana-Maria Lintaru joacă rolul iubitei lui Jador, iar Bia o interpretează pe cea care îi este parteneră de viață lui Culiță. Să fie oare vorba și despre o relație în spatele camerlor de filmat? Acest lucru nu se știe încă, însă este clar că artistul a dat-o uitării pe Carmen de la Sălciua.