Culiță Sterp a rupt tăcerea. Ce relație are în prezent cu Carmen de la Sălciua. “Suntem…”

Publicat: 10/04/2020 | 10:33

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au iubit enorm și au trăit multe clipe minunate împreună. Însă, din păcate, mariajul lor s-a încheiat brusc. După un timp, s-au împăcat și au reluat povestea de iubire, pe care au păstrat-o ascunsă. Dar flacăra dragostei s-a stins din nou și au decis să meargă, din nou, pe drumuri separate. Recent, artistul a rupt tăcerea și a dezvăluit ce relație are în prezent cu frumoasa brunetă.

NU RATA: CARMEN DE LA SĂLCIUA A RECUNOSCUT! NU S-AR CUPLA NICIODATĂ CU UN BĂRBAT SĂRAC. “TREBUIE SĂ EXISTE UN ECHILIBRU!”

Culiță Sterp a făcut un anunț care, cu siguranță, îi va întrista pe cei care sperau să-l vadă din nou alături de Carmen de la Sălciua. Cântărețul exclude, din start, o nouă legătură amoroasă cu cea care i-a fost soție o bună perioadă. Preferă să rămână doar amic cu tânăra artistă.

”Suntem în relații bune, prieteni! Mai mult de atât, nu”, a spus Culiță Sterp.

VEZI AICI: CULIȚĂ STERP DEJA A DAT-O UITĂRII PE CARMEN DE LA SĂLCIUA! ARTISTUL DEJA ÎȘI FACE PLANURI: “O NEVASTĂ ȘI CEL PUȚIN DOI COPII”

Ambii și-au anulat toate evenimentele

În contextul pandemiei de coronavirus, Culiță Sterp a fost nevoit să pună stop activității artistice și a fost împins de circumstanțe să-și anuleze toate evenimentele, căci sănătatea este pe primul plan. De asemenea, pe conturile ei de pe rețelele de socializare, Carmen de la Sălciua și-a informat fanii că a apelat la aceeași metodă, pentru a fi în siguranță și pentru a nu se expune riscului COVID-19.