Culiță Sterp a primit cel mai frumos cadou! Prima fotografie cu iubita lui, însărcinată

Publicat: 26/12/2020 | 18:43

Bucurie mare pentru Culiță Sterp! De câteva zile circulă în spațiul public informații potrivit cărora artistul urmează să devină tătic pentru prima oară. Mai mult, el și iubita lui au postat de Crăciun o fotografie cel puțin interesantă, în care Daniela pare să aibă burtică de gravidă.

În ziua de Crăciun, Culiță Sterp și iubita lui au postat împreună o fotografie lângă braduțul lor, dar un detaliu a atras atenția internauților.

Daniela, iubita artistului a purtat o rochiță tip cămașă neagră, de piele, iar pe sub ea părea că se vede o burtică de gravidă. Deși niciunul dintre cei doi nu a confirmat până acum informația că vor deveni părinți, se pare că în mediul online e zarvă mare pe baza acestui subiect, iar internauții sunt convinși că Daniela este însărcinată.

Mai mult, artistul a publicat pe instastory o fotografie cu el și Daniela în care îi ține acesteia mâna pe burtică și a și postat un mesaj emoționant.

„Anul ăsta, Dumnezeu mi-a oferit cel mai frumos cadou…pe tine” a scris artistul, făcând referire, posibil, la copilul pe care iubita lui îl poartă în pântece.

Ce spun apropiații celor doi

O sursă din anturajul celor doi a declarat pentru wowbiz.ro că artistul Culiță Sterp urmează să plece la Survivor, așa că este tare agitat din cauza faptului că va lipsi de lângă Daniela, pentru o perioadă. Mai mult, sursa a confirmat sarcina iubitei artistului.

”E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați.

Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”,au declarat surse din anturajul artistului.