Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un copac! Făcea offroad lângă ferma familiei, în Hațeg

Publicat: 16/06/2020 | 10:31

Culiță Sterp a fost ipplicat într-un accident, dar nu pe șosea, ci lângă ferma familiei, în Hațeg. Artistul făcea offroad și a intrat cu mașina într-un copac.

CITEȘTE: LEGĂTURA NEŞTIUTĂ DINTRE CULIŢĂ STERP ŞI ELLA, DE LA PUTEREA DRAGOSTEI. A SPUS TOT, LA KANAL D

Mașina avariată a cântărețului a apărut pe rețelele de socializare, iar fanii lui au intrat în alertă. Aceștia au crezut că Sterp a pățit ceva, după starea în care se afla mașina, dar artistul i-a liniștit, oferind declarații pentru wowbiz.ro. „Nu este vorba despre niciun accident. Mă distram cu mașina pe câmp, la offroad, și am intrat într-un copac. Eu nu am pățit absolut nimic, că doar de aia mă dusesem pe câmp, ca să mă distrez. Autovehiculul, în schimb, a avut un pic de suferit, așa cum este si normal în asemenea situații. Am îndoit aripa și am spart farul. Atât și nimic mai mult. Totul s-a petrecut chiar în apropierea fermei noastre”, a dezvăluit Culiță Sterp.

Culiță Sterp a intrat cu mașina într-un copac!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au iubit enorm și au trăit multe clipe minunate împreună. Mariajul lor s-a încheiat, însă, brusc. După un timp, s-au împăcat și au reluat povestea de iubire, pe care au păstrat-o ascunsă. Dar flacăra dragostei s-a stins din nou și au decis să meargă, din nou, pe drumuri separate. Cântărețul avea să rupt tăcerea, dezvăluind ce relație are în prezent cu frumoasa brunetă.

Culiță Sterp făcea un anunț care, cu siguranță, îi întrista pe cei care sperau să-l vadă din nou alături de Carmen de la Sălciua. Cântărețul a exclus,  din start, o nouă legătură amoroasă cu cea care i-a fost soție o bună perioadă. Preferă să rămână doar amic cu tânăra artistă. ”Suntem în relații bune, prieteni! Mai mult de atât, nu”, a spus Culiță Sterp.