Culiță Sterp a dat-o uitării complet pe Carmen de la Sălciua! Cântărețul se afișează deja cu o altă femeie!

Publicat: 03/03/2020 | 19:49

Culiță Sterp pare să-și fi regăsit în sfârșit liniștea lângă o altă femeie. După nenumărate despărțiri și împăccări cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, acesta pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată și pregătit s-o dea uitării definitiv pe cântăreață.

Carmen de Sălciua și Culiță Sterp au fost căsătoriți până anul trecut, când un scandal de zile mari a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi foști soți s-au acuzat reciproc de infidelitate și și-au adus injurii, iar după un timp aceștia și-au refăcut separat viețile. Carmen s-a cuplat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Culiță, iar fostul ei soț, de asemenea, a încercat să-și găsească fericirea în brațele diferitor domnișoare, fără succes însă.

În urmă cu câteva luni, în presă s-a auzit că cei doi s-a fi împăcat pe ascuns, discret, după ce Carmen s-a despărțit de iubitul său, Cosmin Isăilă, ca să se împace cu fostul soț. La nunta surorii lui, au apărut împreună, dar după petrecere au evitat să mai facă publice imagini cu ei doi, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă ce s-ar fi despărțit. Ulterior, pe paginile lor au apărut mai multe fotografii din vacanța pe care au petrecut-o ca doi porumbei, semn că lucrurile între ei mergeau foarte bine.

Când toată lumea se aștepta la o nouă căsătorie, s-a ajuns iar la despărțire

Cântăreața a pus piciorul în prag șia menționat că infidelitatea și imaturitatea o țin departe de bărbatul iubit.

”Cei care ne-ați iubit atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a menționat Carmen de la Sălciua care, apoi, a precizat, sugestiv și ce o înspăimântă pe ea, cu adevărat în cuplu…”instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”.

Culiță Sterp și-a făcut o nouă iubită, care arată foarte bine

Culiță Sterp ar fi prezentat-o deja pe noua sa iubită prietenilor lui. Surse din preajma artistului spun că tânăra arată foarte bine. Mai mult, cei doi au fost de curând împreună în București și nu s-au sfiit să fie afectuoși unul cu celălalt, chiar și în public.