Culiță Sterp a ajuns la fundul sacului, după despărțirea de Carmen de la Sălciua? Artistul își vinde urgent bolidul de lux

Publicat: 06/03/2020 | 08:43

A trecut aproape o lună de când noi v-am spus, în exclusivitate, că artiștii Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să pună capăt relației. Dacă se vor mai împăca sau nu, asta rămâne de văzut, cert este faptul că acum, Culiță a recurs la un gest neașteptat. 

Toată lumea știe că Nicolae Sterp alias Culiță deține un bolid de lux de toată frumusețea, la care ține foarte mult. De asemenea, bijuteria pe 4 roți a fost de multe ori inclusă în diverse videoclipuri de-ale artistului, dar acum, la o lună de când el și Carmen nu mai formează, din nou, un cuplu, acesta a făcut un gest neașteptat. Pe contul său de Facebook, cântărețul a mărturisit, prin intermediul unui mesaj postat de el, că își vinde bolidul de lux pe suma de nici mai mult, nici mai puțin de 47.000 de euro.

Cum acest lucru se întâmplă la scurt timp de la despărțirea lui de Carmen de la Sălciua, toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva artistul se confruntă cu probleme financiare, însă acesta are în plan să-și achiziționeze o altă bijuterie pe 4 roți, cu care să facă furori în trafic.

„De vânzare! 47.000€ neg , Motor 3.0 Diesel, an 2016 Aug, 126.000 km, mașina mea personală! Pentru alte detalii, lăsați-mi mesaj și vă las numărul de telefon! ???? p.s. Nu fac schimburi sau combinații!” a scris Culiță, în mesajul pe care l-a postat pe rețeaua de socializare.

„Nașule, pleacă frumusețea” i-a scris, cel mai probabil, finul său. Răspunsul lui Culiță nu a întârziat să apară. „Vine altă frumusețe” a scris și artistul.