Culisele „războiului” dintre asistenta de la Acces Direct și șefii de la Antena 1. “Au amenințat-o cu…”

Publicat: 16/06/2020 | 23:34

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare din culisele mega-controversei de la ”Acces Direct”. După așa-zisa demisie a asistentei TV Emily Burghelea, șefii din Antenă ar fi amenințat-o pe aceasta cu un super-proces.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte incredibile legate de mega-controversa de la ”Acces Direct”.

„Război” cu asistenta în instanță?!

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, scandalul de la Antenă pare să ia o turnură uluitoare. După așa-zisa demisie în direct a asistentei Emily Burghelea, șefii de la Acces Direct nu ar fi stat cu mâinile în sân. „Au amenințat-o cu un proces”, ne-au dezvăluit sursele citate. Nu este exclus ca ”războiul” dintre fosta asistenta și conducerea emisiunii care a promovat-o pe Vulpița să se poarte în fața instanței de judecată.

Și asta pentru că situația ar fi stat cu totul altfel decât a susținut asistenta, în direct, când a anunțat că își dă demisia, ne-au mai dezvăluit surse din culisele emisiunii. (CITEȘTE ȘI: DE CE ȘI-AR FI DAT, DE FAPT, DEMISIA ASISTENTA DE LA ACCES DIRECT “I-A ÎMBĂTAT PE VULPIȚA ȘI VIOREL ȘI…)

Emily Burghelea ar fi fost, de fapt, concediată de Antena 1
Emily Burghelea, amenințată cu un proces de șefii Antenelor

De ce ar fi fost Emily Burghelea pusă pe liber

Deși și-a anunțat demisia în direct, spunând că nu mai poate suporta că Vulpița este bătută de Viorel, Emily Burghelea ar fi fost, de fapt, dată afară! CANCAN.RO a aflat că, în acest weekend, Emily Burghelea i-ar fi luat la ea acasă pe Vulpița și Viorel și ar fi petrecut câteva ore bune împreună.

Asistenta de la Acces Direct, împreună cu iubitul său, i-ar fi îmbătat pe cei doi soți din Blăgești și i-ar fi filmat, potrivit surselor noastre. În momentul în care șefii din Antenă au aflat ce ar fi făcut blondina în weekend s-ar fi supărat teribil și i-ar fi spus acesteia că primește să-și găsească un nou job, într-o săptămână.

Emily Burghelea s-ar fi răzbunat și a anunțat, luni seară, că își dă demisia, motivând că nu mai poate lua parte la mușamalizarea violențelor la care o supune Viorel pe Vulpiță.

(NU RATA: REPORTERUL SPECIAL ACCES DIRECT, ACUZE GRAVE LA ADRESA ASISTENTEI)

Răsturnare de situație în mega-controversa de la Acces Direct

Emily Burghelea: „Am fost pusă să ascund lucruri care sunt cu mult sub demnitatea unei femei”

Conform surselor noastre, pentru a ieși „nevinovată” din această poveste și pentru a părea o victimă în fața telespectatorilor Acces Direct, știind că urmează să fie dată afară într-o săptămână, Emily Burghelea și-a dat demisia în direct, iar mai apoi a povestit de ce a luat această decizie, prin intermediul unui live făcut pe contul său de Instagram.

„Bună, tuturor. Eu sunt Emiliana, iar azi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Știu că mulți dintre voi mi-au spus de-a lungul timpului că nu este bine să fac parte din acest format, dar, din momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni, nu am mai putut să fac parte din acest format. 

Da, ați avut dreptate. Azi s-a depășit cu mult limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt cu mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e vorba de Vulpița, de X sau de Y, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare, nu am putut. Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că eu nu am făcut chestia asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo și cu care m-am înțeles foarte bine, până astăzi, când m-au pus să fac ceva ce nu am putut să fac. 

Nu pot să tac atunci când cineva vine la mine și se plânge și îmi spune că sunt singura scăpare, singura soluție, singura persoană care poate să o ajute, căci restul se fac că plouă. Nu e ca și cum a plecat regina Elisabeta de la Palatul Buckingham. Nu vreau să intru în detalii acum, am o mulțime de stări în momentul ăsta. Nu vreau să fiu nevoită să spun mai mult, pentru că e nasol”, a spus Emily Burghelea, în vlog.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)