Cui va rămâne averea lui Cătălin Botezatu: „Copiii mei nu sunt în stare să ducă mai departe numele meu”

Publicat: 22/02/2020 | 22:04

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuții creatori de modă din România și nu numai. Se află de mult în această industrie și s-a făcut remarcat mereu. Fiecare creație a lui este apreciată, iar show-urile pe care le orchestrează sunt spectaculoase.

Recent, creatorul a trecut prin momente extrem de dificile. A aflat că are o tumoare de natură cancerigenă. Deși veste a fost devastatoare, Cătălin a reușit să îți păstreze calmul și să rămână pozitiv. S-a concentrat pe procesul de vindecare și nu s-a lăsat înfrânt de povara unui asemenea vești. (CITEȘTE ȘI: DECIZIA LUATĂ DE CĂTĂLIN BOTEZATU DUPĂ CE A SCĂPAT DE CANCER: ”MĂ RETRAG PE O …”)

Cătălin Botezatu a mers în Turcia pentru a se trata și a fost supus unor operații grele, cărora le-a făcut față. Acum designerul s-a întors în Romînia și s-a apucat din nou de treabă. Însă această perioadă, în care viața i-a fost pusă în pericol, l-a făcut să își anlizeze mai amănunțit condiția și pe cei care sunt lângă el.

Cine îi va duce mai departe numele?

Cătălin Botezatu a decis cui îi va lăsa averea lui și cine îi va duce mai departe numele. „Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici în colo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu. ”, a declarat Cătălin Botezatu, conform ciao.ro.