Cu totul la vedere! Cum a apărut îmbrăcată Bianca Drăgușanu azi-noapte, la ziua de naștere a soțului ei

Publicat: 08/12/2019 | 15:25

Bianca Drăgușanu nu putea lipsi de la ziua soțului, care a organizat o petrecere într-un local de lux. Prezentatoarea TV a atras, așa cum era de așteptat, privirile tuturor. A optat pentru o rochie superbă, care i-a scos în evidență formele apetisante cu care a înzestrat-o natura.

Citește și: Războiul dintre Bianca Drăgușanu și soțul ei ia amploare! Ce a spus afaceristul despre ziua în care va divorța

La petrecere, Bianca Drăgușanu a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze și s-a distrat la maximum. Ba chiar a și realizat trei fotografii pe care le-a urcat pe contul personal de Facebook.

Suntem aici pentru a sărbători ziua soțului meu și să petrecem toată noaptea”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul unei fotografii în care apare la masă alături de prietenele ei.

Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț în octombrie

Vă reamintim că Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț pe 30 octombrie, iar când l-a anunțat pe partenerul său de viață despre decizia luată, acesta și-a ieșit din minți și a rănit-o grav cu o furculiță. La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că fosta prezentatoare s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite de la al doilea soț.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale acide pentru soțul ei. Fosta prezentatoare îi bate obrazul, iar el i-a răspuns public