Cu se ocupă acum Lucian Viziru, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a mutat în Germania

Publicat: 05/03/2021 | 11:00

Lucian Viziru a făcut furori în telenovelele românești, însă de câțiva ani buni s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat în Germania.

Lucian Viziru era considerat unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Tânărul făcea parte din trupa ”Gaz pe foc” și a frânt inimle multor domnioare. Ulterior, și-a descoperit pasiunea pentru actorie și a jucat în mai multe telenovele românești.

Fratele lui Augustin Viziru s-a mutat, însă, de câțiva ani în Germania și și-a descoperit o nouă pasiune, tenisul. Lucian este acum antrenor de tenis, reușind să-și îndeplinească un alt vis atunci când a ales calea sportului. Dragostea pentru sportul alb vine și de la unchiul lui, fostul tenismen Gheorghe Viziru.

”Acum mi s-a făcut mai dor că am stat mai mult pe acasă, dar până acum nici nu voiam să aud de țara noastră. Și asta pentru că vreau ca fiul meu să crească în alt mediu și să aibă parte de o educație nemțească. Pe de altă parte, nu e rău nici să faci ce te taie capul. Nu mai aveam ce să fac în România.

A fost visul meu să mă văd pe un ecran de cinema, am devenit actor și acum am zis nivelul următor. Deși mi-ar mai plăcea să mă joc uneori cu diferite personaje, nu-mi doresc cu tot sufletul să fac asta din nou, dar dacă ar fi să fie, n-aș refuza. Acum joc tenis și mă duc la turnee și e o nouă provocare să fii antrenor de tenis. Vreau să mă perfecționez. Viața aici e diferită”, a declarat Lucian Viziru la Showbiz Report.

Soția lui este medic nutriționist

Ema Daniela, iubita lui din liceu, i-a devenit soție în urmă cu 11 ani și i-a dăruit și un băiețel. La trei ani de la marele eveniment, Lucian și Ema au decis să plece în străinătate pentru un viitor mai bun. Au ales Germania și s-au stabilit definitiv acolo.

Soția fostului actor este medic nutriționist.

”Soția mea este nutritionist specializat în bucătărie vegană. Cu Mihai e mai problematic acum cu școală online. Facem sport și vlog în timpul liber. Profesoara lui mi-a zis că are ureche foarte bună, poate reușește să facă ceva din treaba asta, deși eu mi-aș dori să se facă jucător de tenis, dar nu-l oblig. Important e să fie fericit și să facă ceva cu pasiune”, a mai spus fostul actor.